Zaproszenie do naszego ogrodu
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zaproszenie do naszego ogrodu
Jeszcze troszkę i będzie wiosna, już prawie koniec lutego 

Aniu, piękny obrazek 

- renszpaks-1
- 50p
- Od: 24 mar 2010, o 16:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kajpej!
Patrząc na twój ogród odpoczywam. Masz wyjątkowy ogród!
Pozdrawiam!

Patrząc na twój ogród odpoczywam. Masz wyjątkowy ogród!

Pozdrawiam!
- paola1a
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
Przepiękny ogród i taki dopieszczony, każdy szczegół ma tutaj swoje miejsce
Paulina
-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Tak tak dopieszczony i wszystko na swoim miejscu.Trudno czasami tak wszystko zsynchronizować.A u Ciebie aż chce się tam być w tym ogrodzie.Wszystko takie zgrane i akuratnie że tak powiem.
Podziwiałam fotki z ogrodu, miałam straszną ochotę wejść na ścieżkę i pospacerować. Wszystko jest wspaniale zgrane... stworzyć takie zakątki to trzeba mieć prawdziwy dar...jestem zachwycona 

-
- 100p
- Od: 9 maja 2009, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Szczerze mówiąc po długim spacerze po Twoim ogrodzie zrobiło mi się smutno. Nie będę oryginalna, jak powiem, że jest piękny. A żal, bo po prostu nie doczekam takiego u siebie, poza tym nie mam Twojego niezwykłego daru (tak, tak i proszę nie zaprzeczaj) odpowiedniego doboru, nawet mimo paru prób, różnych roślin. Mogę ugotować nie wiem jak smacznie, a pochlebiam sobie, że potrafię, to z przybraniem ups gorzej. Nawet podglądanie nie pomoże. Tak i w ogrodzie. Oczywiście, cieszę się, że mam swój kawałek nieba na ziemi, który uwielbiam i zmieniam co chwilę, i tylko mój kręgosłup woła zwolnij kobieto! Tak więc, życzę Ci trwaj w swojej pasji w dobrym zdrowiu i pisz, fotografuj i pokazuj jak najwięcej.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Elżbieto, wiosna się zbliża. Co słychać w Twoim ogrodzie po zimie? Czy musimy czekać do lata na nowe zdjęcia? 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Witaj Elu,
"Przebrnęłam" przez cały wątek i zakochałam się w Twoim ogrodzie, jest idealny w każdym calu - te byliny, iglaki, oczko, pergole - cudo. Po prawdzie to oglądałam same zdjęcia, nie wczytywałam się w tekst, stąd moje pytanie: czy jesteś może architektem krajobrazu? Efekt jest oszałamiający. Wszystko jest takie naturalne, nie ma tu cienia sztuczności.
I jeszcze mała prośba. Czy mogłabyś wkleić zdjęcie na którym będzie bardzo dobrze widoczna pergola (miejsce do posiedzenia przed domem) (w tym jej dach) lub naszkicować sposób rozłożenia belek? Jest cudna, uwielbiam takie grube belki i ten fundamencik - idealny na polskie zimy na wschodzie kraju.
Pozdrawiam serdecznie,
Monika
"Przebrnęłam" przez cały wątek i zakochałam się w Twoim ogrodzie, jest idealny w każdym calu - te byliny, iglaki, oczko, pergole - cudo. Po prawdzie to oglądałam same zdjęcia, nie wczytywałam się w tekst, stąd moje pytanie: czy jesteś może architektem krajobrazu? Efekt jest oszałamiający. Wszystko jest takie naturalne, nie ma tu cienia sztuczności.
I jeszcze mała prośba. Czy mogłabyś wkleić zdjęcie na którym będzie bardzo dobrze widoczna pergola (miejsce do posiedzenia przed domem) (w tym jej dach) lub naszkicować sposób rozłożenia belek? Jest cudna, uwielbiam takie grube belki i ten fundamencik - idealny na polskie zimy na wschodzie kraju.
Pozdrawiam serdecznie,
Monika
Hej Elu jak tam u Ciebie roślinki po zimie dobrze się mają?Nie ma Cię tutaj to pewnie w ogrodzie praca pełną parą idzie...choć ogród wypielęgnowany to same korekcje pewnie robisz 

witaj Elu!
wpisuję się i ja na listę oczekujących na właścicielkę ogrodu:)
wpisuję się i ja na listę oczekujących na właścicielkę ogrodu:)
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Już wiosna , kwitną pierwsze kwiaty , chyba i ty je masz w swoim pięknym ogrodzie ,,chcielibyśmy je zobaczyć ..
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Elu wpadłam podziwiać wiosnę w Twoim ogrodzie a Tu nie ma żadnych wiosennych zdjęć .
U mnie te mrozy lutowe zniszczyły mi ciemierniki ,nie do końca , najbardziej marnie wyglądają te o pełnych kwiatkach , pomarzły pąki na hortensjach no i rododendrony też już nie wyglądają tak ładnie , nie mówię już o żurawkach , nie wiem czy 1/3 przetrwała .
Genia
U mnie te mrozy lutowe zniszczyły mi ciemierniki ,nie do końca , najbardziej marnie wyglądają te o pełnych kwiatkach , pomarzły pąki na hortensjach no i rododendrony też już nie wyglądają tak ładnie , nie mówię już o żurawkach , nie wiem czy 1/3 przetrwała .
Genia
- jarko
- Od: 1 cze 2010, o 17:26
Na kilka chwil wpadłem do Twojego ogrodu i ....choć nie jestem skory do pochwał, z czystym sumieniem przyznać muszę, że ze znanych mi na forum ogrodów, Twój w kategorii zagospodarowania przestrzennego jest po prostu najlepszy. A w ogóle bomba. Osobiście wysłał bym do Ciebie na nauki większość architektów krajobrazu. Muszę się ....napatrzyć, jeśli pozwolisz. Pozdrawiam.