...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marcin one rosną jak oszalałe
Ja myślałam,że popikuję już do ziemi ale nie wytrzymają tyle...
Nie wiem gdzie to wszystko poustawiam
Grażynko mam nadzieję ,że będzie kolorowo ale nie wiem czy w przyszłym roku jeszcze raz tak zrobię. Wysieję wszystko dużo później i pikować będę do gruntu

Ja myślałam,że popikuję już do ziemi ale nie wytrzymają tyle...
Nie wiem gdzie to wszystko poustawiam

Grażynko mam nadzieję ,że będzie kolorowo ale nie wiem czy w przyszłym roku jeszcze raz tak zrobię. Wysieję wszystko dużo później i pikować będę do gruntu

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Cyntio. Również stwierdziłam, że więcej w domu i to w lutym nic nie sieję. I tak większość siewów mnie dopiero czeka, ale zrobię to po świętach i tak zdąży wyrosnąć i dopiero wtedy będę pikowac już na działce. Dosyć zabawy w domu. W domu mogę najwyżej coś ukorzeniać. A i tak większość będę na działce. Miłego wieczoru życzę. Może wreszcie przyjdzie ciepełko. Od jutra je już zapowiadają, choć we Wrocławiu ma być deszczowo.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Dalu już gdzieś ktoś zadał podobne pytanie.dala pisze:Cynthio,
pozdrawiam serdecznie i przychodzę z pytaniem do doświadczonej "wysiewaczki" kwiatków - posiałam cynie, ładnie mi wzeszły, mają już dwie pary listków. Czy cynie trzeba uszczykiwać, żeby się rozkrzewiły?czy zostawić je w spokoju, niech sobie rosną w górę?
Nie uszczykuje się cyni, w szkole na praktykach jak pikowaliśmy sadzonki też tego nigdy nie robiliśmy ;:78
Pozdrawiam słonecznie - Baśka