Geniu sądzisz ,że nawet po 1 świecznicy by nam się nie dostało .We Florexpolu ,to tylko 7 zeta.e-genia pisze:Jolu wierzysz że gdyby ktoś wygrał to przyznał by się żeby kupować wszystkim chciejstwa?

Witaj Tajgo Ty nie bywasz u mnie wcale oczywiście powiesz że jesteś tylko nic nie piszeszTAJGA 2008 pisze:Witaj Geniu.
Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu takie widoki, że aż w głowie się kręci.
Takiego barwnego ogrodu to ja nigdzie nie widziałam.
Ale jak mówią ludzie: kto ma piekną, kolorową duszę - to wszędzie ma kolorowo, również w ogrodzie.
Już teraz masz pięknie, a jak jeszcze posadzisz to wszystko co zamówiłaś to dopiero będą widoki
Geniu kochana jesteś, może ja Ci się jakąś różyczką zrewanżuję , albo nie widziałam u Ciebie chabrów ogrodowych, a są piękne dorastają tak około 50 cm, i mają duże kwiaty, a może pierwiosnki, macierzanka, albo jakieś skalniaczkowee-genia pisze:Agnieszko to bylina i dość dobrze się rozrasta .Zobaczę jak przezimuje dobrze to może kawałek Ci wyślę razem z białym ciemiernikiem
Genia
Elu te wszystkie które są na zdjęciach Ty też będziesz miała a oprócz tego białą .Właściwie nie wiem czy ta o czerwonych liściach bo jej było mało ,może tej nie będzie .tija pisze:Wygląda niesamowicie , jak mówiłam pierwszy raz widzę żeby na jednym krzaku były kwiaty różnego koloru .
Cieszę się bardzo że będę ją miała u siebie i tą różową jest śliczna .