W ZOO też zwracam głównie uwage na roslinki coraz bardziej wypielegnowane i różnorodne, nawet młodszy synek się smieje że przychodze do ZOO dla roslinek nie zwierzaków wiosna zrobie zdjęcie przepięknych magnoli które są w ZOO
Witajcie mili Goście. Jolu uwierz mnie też boli, mnie też Jadzia chyba jest zła bo się nie pokazała u mnie Isia Płock faktycznie wygląda bardzo atrakcyjnie. Mam nadzieję że jeszcze co nieco nam pokażesz
Wszystkim bardzo dziękuję za miłe odwiedziny Zapraszam ponownie
Isiu bardzo ładne zdjęcia najbardziej podoba mi się ul. Kozia wygląda jak z dawnych czasów piękne zdjęcie
Krzysiu przecież ja wiem ,że żartujecie Wy wszyscy na tym forum kochacie zwierzęta - prawda - Jolu A główka boli co .Jak jeszcze raz coś złego usłyszę na temat Mani lub innej fredzi to
Krzysiu wiesz ja od ciebie ściągnęłam program do wgrywania , bo przez fotosik nie ruszają się gify
Krzysiu przestań jak bym mogła się gniewać
Kurde nie wiem czy ja te zdjęcia już wklejałam z Krymu skleroza , matko kochana skleroza
To ja nad morzem Azowskim
To samo morze
Nie gniewajcie ale dokończę kiedy indziej tak wolno to idzie ,że można.....
no to zaczynam jak będziecie mieć mie doś to krzyczcie jeszcze lasztor w zagórzu a potem Lesko to bazylika a właściwie jej wnętrze to oczywiście rynek coś mi się stało dalszy ciąg za chwile
Zosieńko dziękuję :oops:i wzajemnie
Kochanie w Lesku urodził się mój tata dziękuję ci bardzo za te zdjęcia ja nigdy tam nie byłam
To ja w między czasie wkleję zdjęcie jeszcze ciepłe zrobione przed chwila
Lecę oglądać Gołotę bo będzie walczył .
Zosiu później zajrzę