Stasiu nie oderwałam , delikatnie przypięłam na siatce, ale listki zaschły. Lecz skoro odbije to się już nie martwię
jasne ,że Babel miałby radochę

pytanie czy ja też ?

On nas traktuje jak zabawki
Wnuczka co zachodzi co kilka dni , od razu go ustawiła. Jest Alfa i Bąbel się jej boi, słucha ale i wielbi :)Mnie tylko wielbi

ale nie tak jak Gosię

do niej pełznie na brzuchu a tak się cieszy, skacze, merda ogonkiem , wariuje na jej widok
-- 1 sie 2016, o 10:12 --
Miłko nie wiem co to szczecie, ale już to słowo słyszałam

u mnie w bukietach tylko czesć, reszta jeszcze wisi pod dachem tarasu, nie mam czasu je uformować do wazonu. Teraz kiedy ziemia wilgotna bo popaduje , to przesadzam np rozsiane rudbekie, i inne co się wysiały i mogę przenieśc w inne miejsca . Można też lepiej plewić i takie tam .....A hibiskusy dopiero zaczynają . Jeszcze nie rozkwitły na dobre 4 krzewy

Będzie radocha
Jadziu ten hibcio nie wytwarza nasionek, ale jeśli uda mi się z patyczka wyhodować to dostaniesz. Włąśnie eksperymentuję z tym sposobem

A jedynak to pieszczoch , ale i największa , bo jedyna radość rodziców
-- 1 sie 2016, o 10:22 --
Iwonko no wiem , wiem ,że Bąbel mnie przebija

Hibiskusy dopiero zaczynają, jeszcze 4 nie rozwinięte , w mocnych pąkach

A z milinu b. się cieszę. U znajomej rósł , ale widoczni9e byłm zaniedbany , bo rósł eksopansywnie, na słup wlazł, ale kwitł słabo. To wcale go nie chciałam. A teraz jak tego kupiłam to Stasiu się zakochał i wczoraj ku[piliśmy 3 rózne pnące Ciekawe gdzie Stasiu je posadzi . Mój jest mniejszy i mam rusztowanie , a dwa są z tych ekspansywnych
Krysiu doświadczenie to ja stale zdobywam . Dużo się od Was nauczyłam a ogrodem w sumie zajmuję się ponad 10 lat , ale tak z rozumem 5 . Bo na początku sadziłam co gdzie tylko wyrwałam przy drodze, w lesie ....a potem musiałam ten busz likwidować . Dopiero od niedawna wybieram rarytasy i dogadzam im nawozami , podlewaniem i dlatego drugi raz kwitnie np. glicynia i to dość obficie

To moje całe życie --no prawie

No i u nas faktycznie klimat dobry Załatwię Ci jakąś dziełkę i będziesz wpadać