Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Daisy ! dziękuję za odwiedziny, miłe słowa i zapraszam ponownie !Daisy pisze:Witam Gabrysiu, przyszłam ponownie pozwiedzać Twój ogródekAleż masz cudności!!! Kolorowo i wiosennie
![]()
![]()
Świetnie wygladają te szyszki na rabacie! Zbierane w lesie?
Na pewno znowu przyjdę![]()
Te szyszki zbieram po drodze idąc na działkę. Rosną tam dwa olbrzymie świerki a że nikt tego nie zbiera więc szkoda aby się marnowały.
Mam okrywę i dekorację.
Witam Izuniu !chatte pisze: Bardzo podoba mi się Twój kącik wypoczynkowy. Czy w poblizu jest jakieś drzewo? Bo wygląda, ze to miejsce jest zacienione.
Dzięki Gabi, za te widoczki
Ten kącik - jeśli Ci chodzi o ten ostatnio pokazany -jest usytuowany między drzewami owocowymi.
Między jabłoniami i gruszą - niestety grusza młoda. Rosła tam śliwa, ale ze względu na porażenie szarką została usunięta i zastąpiona gruszą.
Muszę teraz poczekać kilka latek aby się zagęściło.
A na jabłoni mam zawieszoną swoją huśtawkę na której odpoczywam.
Moniczko witam !rogalm1 pisze:Gabrysiu jak oglądam Twoje zdjęcia to mnie ogarnia taka tęsknota za piekną wiosną na mojej działce! Wklejaj jak najwięcej zdjęć bo to dla mnie jak encyklopedia roślin!
Oczywiście że będę wklejać zdjęcia, dopiero się zaczyna kwiatowy festiwal.
Mam tylko nadzieję że Was nie zanudzę.

Oczywiście Madziu, jakby co to wiesz gdzie mnie szukać

tulipanka pisze:Nie sądziłam, że puszkinie to takie piękności. Nie doceniałam dotychczas ich urody.
Tak Wiolu, są urocze. A jak ich jest więcej w grupie to dopiero widok.
U mnie jeszcze trochę mało, ale z każdym rokiem przybywa.
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ani się waż ;:78 Wytrzymajgiza pisze:Biorę rozwód z tym forumnie dość,że godzinami człowieka przykuwa do monitora, to jeszcze takie zdjecia jak powyżej
![]()
Pieknie Gabi
![]()
![]()
![]()
A kwietnik-kalosze, to takie prawdziwe tylko pomalowane???

A tak poważnie - to są stare dziurawe kalosze. Szkoda było wyrzucić, to je pomalowałam farbą i służą jako donica - głupie nie ?
Muszę w tym roku na nowo pomalować, bo już wypłowiały od słońca.