Ogród Biedronki 641 cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Biedronki 641 cz.2
No, kwitną, kwitną, jedne z pierwszych, nierzadko wyglądają spod śniegu... Tylko śniegu brak 

- Biedronka641
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Biedronki 641 cz.2
Aga pomalutku i rozważnie sobie zagospodarujesz swój raj na ziemi. Dokumentacja porównawcza jest super sprawą,ale ja niestety dawniej takowej nie robiłam.
Sabinko zawsze przychodź z tymi dobrymi wiadomościami. Ciekawa jestem czy te liście zawsze już takie pozostaną. Sama też zrozumiałam,że dość z kupowaniem. I tak wszystkiego nie będę mieć, bo nie muszę . Wystarczy to co mam.
Marzenko dzięki.Mogę takie cudeńka częściej dostawać.
Mariolu u mnie ciemierniki różnie rosną. Białego mam kilka lat,ale w ogóle mi nie przyrasta.
Inne niby rosną,ale jeszcze dużo w pąkach. Wszystko zależy od miejsca ich posadzenia.
Niektóre mam z nasion i też ładnie kwitną.
Aga jeśli nie masz ciemierników to postaraj się parę kupić.Są odmiany ,które kwitną w śniegu i są też późniejsze ,które kwitną wiosną.
Mariolu u mnie też nie było śniegu .
Myślę,że czas na zamknięcie tego wątku.
Dziękuję za wspólne jego tworzenie. Dziękuję też za liczne wizyty i budujące słowa.
Proszę moderatorów o zamknięcie wątku.
Sabinko zawsze przychodź z tymi dobrymi wiadomościami. Ciekawa jestem czy te liście zawsze już takie pozostaną. Sama też zrozumiałam,że dość z kupowaniem. I tak wszystkiego nie będę mieć, bo nie muszę . Wystarczy to co mam.
Marzenko dzięki.Mogę takie cudeńka częściej dostawać.

Mariolu u mnie ciemierniki różnie rosną. Białego mam kilka lat,ale w ogóle mi nie przyrasta.
Inne niby rosną,ale jeszcze dużo w pąkach. Wszystko zależy od miejsca ich posadzenia.
Niektóre mam z nasion i też ładnie kwitną.
Aga jeśli nie masz ciemierników to postaraj się parę kupić.Są odmiany ,które kwitną w śniegu i są też późniejsze ,które kwitną wiosną.
Mariolu u mnie też nie było śniegu .
Myślę,że czas na zamknięcie tego wątku.
Dziękuję za wspólne jego tworzenie. Dziękuję też za liczne wizyty i budujące słowa.

Proszę moderatorów o zamknięcie wątku.