Gosiu - te gałązki z różowymi kwiatuszkami to grujecznik, w tym roku zakwitł mi po raz pierwszy, byłam w szoku, bo myślałam, że on kwitnie dopiero jako dorosłe drzewo a u mnie to jest ledwie krzew. Na razie miał mało kwiatów, ale jeżdżąc do pracy mijam po drodze okazałe drzewo i to dopiero jest widok w okresie kwitnienia.
Jacku - po tulipanach nie ma już śladu, a szkoda. No ale nadchodzi czas róż, więc jest jakaś rekompensata, w tym roku będą pięknie kwitły ( jeśli w końcu przestanie padać, oczywiście).
Monifd - tego słoneczka coś ostatnio coraz mniej, najpierw długa śnieżna zima, a teraz deszczowa wiosna. Aż strach pomyśleć jekie będzie lato.
Annar - witaj w moim ogrodzie. Do raju to jeszcze daleka droga, ale powoli tam dążę. Mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz piękniej.
Miałam zamiar umieścić zdjęcia kwinących Rh, ale niestety wszystkie niechcący usunęłam z karty, no a teraz przez te deszcze już w większości kwiatów nie ma, zostały tylko ostatnie niedobitki.
Czy ktoś może ma takiego dzwonka - kupiłam go w ubiegłym roku, ale jeszcze nie kwitł. Ciekawa jestem co z tego dziwadła wyrośnie.