Jadziu, super pomysł z różą!! Jak przyjadę, to wykopię jej porządny dołek. Musi się odwdzięczyć za uratowanie życia!!!!!
Basiu, krzepę to ja mam, żeby tylko kręgosłup nie dawał popalić, to jeszcze coś w życiu bym osiągnęła.Roboty to tylko oczy się boją, a ręce wszystko zrobią. Będziesz miała więcej słoneczka na swojej pięknej działeczce

A ja Ci dziękuję!!!! Wiesz za co?

Mora MR poszła spać po przesadzeniu. Ale ma się dobrze.
Majka, co tam moje róże!! Twoje niemeczki i francuzeczki, to dopiero będzie na co popatrzeć!!!
Stasiu, nic z tego!! Na ogródku muszę być , bo moje sikoreczki i wróbelki by z głodu popadały. Wpadłam z tym dokarmianiem jak śliwka w kompot. Słonecznik po 3,50, a zjedzą i 40 kg przez zimę. Jeszcze przychodzi kot i jemu też muszę dać pojeść.
Izuś, na terminatorkę od Ani miejsce wolne. Jej kibicuję bardzo!! U Ani ma jeszcze pąki i parę kwiatów. Super róża.I ten
kolor
-- 8 lis 2011, o 08:16 --

Martwię się o moją Magnolię. Ma całkiem zaschnięte, brązowe liście, które mocno trzymają się na łodygach. Może uschła? Kopałam przy niej, a Magnolia tego nie lubi. Dziś ją porządnie podleję i poczekam do wiosny. Czytałam w jakimś wątku,że liście Mag. trzeba wyzbierać, bo mają za dużo garbnika i nie są dobre na kompost. Ciekawe co z nią będzie.