Marto ale nas przytrzymałaś, ale ogród potrafi pochłonąć bez reszty
Fotek się domagaliśmy to mamy... zasnąć dzisiaj nie zaśniemy
fiołeczki pięknie Ci rozkwitły , amarylis śliczny,
po Twojej ginurce nie widać zimowego spoczynku, w dobrej kondycji jest, moja coś źle zniosła zimę i teraz ją odmładzam
Elu milusińska to szynszylka Beatko dziękuję
Fiołeczki dopiero startują, ginura całą zimę stała przy nieogrzewanych drzwiach balkonowych i ciągle rosła..
Amarylis to takie cztery w jednym, jeszcze długo pocieszy.
Martusiu wiosna to taki trochę zakręcony okres i czasami nie wiadomo, w co najpierw włożyć ręce Fiołeczki rozkoszne, a i hipek zachwycający Idę sprawdzic, co słychać w Twoim wiosennym ogrodzie
Marto, widzisz jak ja znam się na czworonożnych , bo ja zapalona kociara jestem nie mogłaś napisać od razu co to za cudo, kiedyś miałam świnkę morską, niestety choroba ja pokonała i u twojej szynszylki widziałam podobieństwo do niej , a może chciałam je widzieć
Ale śliczna szynszylka słodka jest a roślinki jak szaleją aż serducho rośnie fiołeczki cudnie ci kwitną Giniurę to masz giganta A Twój skrzydłuś mi kwitnie i do tego ON PACHNIE!
Martusiu kochana napisz mi, czy ja mogę Ci w tym tygodniu podesłac kaktuski.
Przydałoby się je już przesadzic i pomału wybudzic z zimowego snu, a ja dostaję ciarek na myśl o ich kolcach.
Z przyjemnością to zadanie zrzucę na Twoje barki.
fiołeczki przepięknie kwitnące.Też mam świeżo posadzone - mają się ukorzenić.Jak oglądam na forum te wszystkie kwitnące to już się cieszę na przyszłe kwiaty.
Szynszyla słodko wygląda.Nie miałam z takim stworkiem do czynienia,ale podobno są sympatyczne.
....dla elik_49 - kochana,kociara to ja!!!!! - pozdrawiam