Klonika nie rozpoznaję, za to powiem, że pięknie się wybarwia!
Ignis05 pisze:Beatko, spróbuj, może coś z tego wyjdzie.![]()
Widać, że takie stelaże są potrzebne.
Widziałam kiedyś bardzo ciekawe stelaże dla piennych róż na allegrooo.![]()
"Piwonie" wczoraj doczytałam do końca.![]()
Ale jeszcze na pewno nie raz wrócę do nich po naukę.
Muszę sobie jeszcze dokupić wąskolistną i Młokosiewicza.
I może spróbuję wysiać nasionka z mojej drzewiastej, jeśli mi zakwitnie.![]()
Walentynko, też na jej widok mnie zatkało i nie mogłam nie kupić.oliwka pisze:Rzeczywiście miniaturka ... ale urocza...
Celinko,trzynastka pisze:Krysiu jestem i już piszę .........
Aniutara pisze: .....w ub.roku widziałam stelaże metalowe do róż piennych w formie kapelusza,.... ale kusicie tymi piennymi, uciekam pomysleć ...
ciekawe czy ten sklep znał sie choć trochę na orchideach ? ja podlewam tak samo i duże falki i miniaturki woda szkodzi , są phal botaniczne te lubią więcej wilgoci ale nie mogą wręcz zakazane jest stanie w wodzie gniją korzenie i potem już tylko marny koniec. W tej chwili mam 50 sztuk storczyków i wszystkie traktuję jednakowo podlewam po dokładnym przeschnięciuIgnis05 pisze:W sklepie na kartce było napisane, że one potrzebują tej wody cały czas.![]()
Tylko ile z tych klientek będzie wiedziało co z tym maleństwem zrobić w domu...Ignis05 pisze:Aniu, i pewnie na dobre by to mu wyszło.
Ale myślę, że one tam długo nie stały, bo prawie każda klientka przy kasie miała w koszu takiego malucha.
Aniu,AniaDS pisze:.....Tylko ile z tych klientek będzie wiedziało co z tym maleństwem zrobić w domu...
Wiesiu,abeille pisze:...
Jaka pogoda u Ciebie? Czy górskie Gubałówkowe stoki pod Twoim okapem dachu już zmieniły się w normalne dolinki?
....