Witam Kochani
!!!
Nie wiem Kochane jak Wy zjadacie pomidorki, bo ja kroję w plasterki i .....szukam kosteczki

, przepraszam, szukam nasionek. Wasze wypowiedzi wprowadziły mnie w błąd
Majkaa, Mała Rybko, Tara, - bardzo się cieszę, że Wam humor dopisuje
Grażynko, Twój jest rzeczywiście inny, tzn. nie pomidor, ale liście mają jakieś białe obrzeża

??? Coś Ty z tym biedakiem zrobiła? Zobacz jak moje rosną:

- i co Wy na to
Krysiu, Celinko, ja kupuje gdzie się da, ale żurawie i jaszczurki kupiłam, jak już pisałam w KDC (klub Dla Ciebie). Przez kompa też można.
Oto co jeszcze stoi przed domkiem:

- prawdziwy, wodny mi uciekł trzy lata temu, mam nadzieję, że te zostaną dłużej.
J
ojola, Tara - jakby co, to ja na pewno będę miała patyki z datur. Polecam się późną jesienią.

- piękne, cudowne, urocze !!!
Maniusika, ja z psami jeżdżę do Opola, bo do tej pani doktor mam zaufanie od wielu lat. Od dłuższego czasu do niej chodziłam ze zwięrzętami swoimi, i znalezionymi. Jesteśmy z panią doktor dobrymi przyjaciółmi i dlatego do niej wracam.
Ja też znowu

zamówiłam "trochę" cebulowatych i nie tylko i już zachodzę w głowę gdzie je posadzę.
Dziś piękny i słoneczny dzionek był u nas na opolszczyźnie. Na obiad pojechaliśmy do Córci i Zięciunia. Boziu Kochana, jaka to frajda... siadasz przy pięknie zastawionym stole i czekasz aż ci pod nos wszystko podadzą. Żyć nie umierać. Potem poszliśmy na spacer. Bardzo blisko Ich domu wykonano piękny park z fontanną. Potem ja z Córcią poszłam naokoło nowego, małego osiedla domków, troszkę dla zdrowia a więcej z ciekawości jakie to ogrody ludziska mają. Większość dopiero zaczyna spełniać swoje marzenia i dlatego nic nie fociłam.
Oto parę fotek z dzisiejszego dnia:

, od lewej: Sabunia, Henry, Stasieńka-czyli ja, Zięciunio i Córunia.

- synuś i zięć oraz Sabunia.

- nasza paka w "kupie".
Wczoraj byliśmy z Henrym w Opolu u przyjaciół z młodych lat, na pożegnaniu lata i proszę spojrzeć co znalazłam:
i co Wy na to? Szok? Nie... cudeńko: mięciutkie, ciepłe, aksamitna skóra i bardzo miłe w .... dotyku. Serio!