Ogród Igi - cz.5
Igo, co ja mogę innego napisać, jak tylo to, że posiadasz cudowny ogród. Jeżówki boskie (gdzie je kupiłaś ?? Proszę o linka, jak można) . A winobluscz pięcioklapkowy to ista plaga dla ogrodu. Miałe go posadzonego również przy płocie. Przy wykopywaniu..........., masakra. Jego pędy wyłażą do tej pory.
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu, kiedy sadziłaś swój winobluszcz? Czyżby niedawno?
. Mam nadzieję, że za 3 lata nadal ci się będzie podobał hihi.

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
Iwonko mój dokładnie ma 3 lata, pierwszą rzeczą po przeprowadzce było obsadzenie muru przez winobluszcz . Ale podobać naprawdę to zacznie mi się dopiero po 13 latach
Taki mur jest u mojej mamy dla mnie cudo.
Może dlatego , że lubię ogrody takie naturalne, mocno zarośnięte , jakby bez ręki ogrodnika

Taki mur jest u mojej mamy dla mnie cudo.
Może dlatego , że lubię ogrody takie naturalne, mocno zarośnięte , jakby bez ręki ogrodnika

Aśka
Zapraszam
Zapraszam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marcinie jeżówki są kupione w Hortulusie wkoło Koszalina. Jeżdżę tam czasem na cmentarz.W tym roku już nie będę, ale jak pojadę to kupię różne i zaproponuję na forum.Mutari pisze:Igo, co ja mogę innego napisać, jak tylo to, że posiadasz cudowny ogród. Jeżówki boskie (gdzie je kupiłaś ?? Proszę o linka, jak można) . A winobluscz pięcioklapkowy to ista plaga dla ogrodu. Miałe go posadzonego również przy płocie. Przy wykopywaniu..........., masakra. Jego pędy wyłażą do tej pory.
Niestety nie są tanie, około 15 zeta.
Iga, fakt, że od kiedy jestem na forum, staram się pilnować nazw roślin, które kupuję
dobrze, bo przynajmniej działa to mobilizująco na człowieka i umysł pracuje
a ciagłe szperanie za nazewnistwem to już teraz norma
Patrząc na to zdjęcie pomyślałem sobie, że perfekcja to mało - doskonale zaplanowane i skomponowane
Pięknie