Moje początki - giga45
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
izunia czytałaś u bishopa odchodzi ale dlaczego
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- gagawi
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
Gosiu- piękne te owieczki
dobrze, że wkleiłaś fotkę,
Kiedyś takie stadko owieczek niespodziewanie zbiegło ze stromej górki, pod którą tsał nasz maluszek-a my w środku. Otoczyły samochód ze wszystkich stron, niektóre nie wychamowały ... i na maskę... jedna po drugiej... fajnie to wyglądało, moja córka aż piszczała z radości i chciała nawet wmieszać się w stadko hi, hi.
Róże, które kupiłaś mają nazwy na samej górze opakowania, drugą od prawej Diamond Jubile tez sobie kupiłam
Iza w skrócie szczegółowo-aptekarskim wyjaśniła sadzenie róż ( a ja przy okazji dowiedziałam się, że można włożyć kamień..., albo usypać kopczyk ziemi na dnie dołka i ładnie posadzić różę na krzesełku, aby wszystkie nóżki jej prosto zwisały )

Kiedyś takie stadko owieczek niespodziewanie zbiegło ze stromej górki, pod którą tsał nasz maluszek-a my w środku. Otoczyły samochód ze wszystkich stron, niektóre nie wychamowały ... i na maskę... jedna po drugiej... fajnie to wyglądało, moja córka aż piszczała z radości i chciała nawet wmieszać się w stadko hi, hi.
Róże, które kupiłaś mają nazwy na samej górze opakowania, drugą od prawej Diamond Jubile tez sobie kupiłam

Iza w skrócie szczegółowo-aptekarskim wyjaśniła sadzenie róż ( a ja przy okazji dowiedziałam się, że można włożyć kamień..., albo usypać kopczyk ziemi na dnie dołka i ładnie posadzić różę na krzesełku, aby wszystkie nóżki jej prosto zwisały )
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- gagawi
Dziwne z tymi kolorami... na pudełku brudny róż, a opis jako róża w kolorze łososiowym, a teraz czytam, że lekko żółta...liska pisze:No to zobaczcie swoje cudogagawi pisze: Diamond Jubile
http://www.roses.net.webhost.pl/?p=656
Grazynko zobacz jeszcze tu.. http://www.helpmefind.com/plant/pl.php?n=1526&tab=10
Jest bardzo piękna
Jest bardzo piękna

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- gagawi
Cudności, chciałabym, aby moja była morelowo-łososiowaliska pisze:Grazynko zobacz jeszcze tu.. http://www.helpmefind.com/plant/pl.php?n=1526&tab=10
Jest bardzo piękna

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witam kochane Koleżanki. Przepraszam, że dopiero teraz pisze, ale koniecznie musze dac Wam znać. Cały dzień mnie nie było i nie mogłam wcześniej.
Otóż po wizycie u weta -chłoniak złośliwy i przerzuty na węzły, ale póki pies zywotny lepiej tego nie ruszać chirurgicznie...
Mordka już mniej spuchnięta- pogryzienie przez jakieś owady(mrówka lub osa-choć os juz chyba nie ma) to diagnoza.
póki co piesek ma sie lepiej nawet dzisiaj duzo jadł i biegał jak szalony-nie wiem co myśleć???
A tak na marginesie to dziekuje wszystkim za troskę. Pozdrawiam
Otóż po wizycie u weta -chłoniak złośliwy i przerzuty na węzły, ale póki pies zywotny lepiej tego nie ruszać chirurgicznie...
Mordka już mniej spuchnięta- pogryzienie przez jakieś owady(mrówka lub osa-choć os juz chyba nie ma) to diagnoza.
póki co piesek ma sie lepiej nawet dzisiaj duzo jadł i biegał jak szalony-nie wiem co myśleć???

A tak na marginesie to dziekuje wszystkim za troskę. Pozdrawiam