Jeszcze raz dziękuję wam wszystkim, którzy na mnie głosowaliście Tak bardzo się cieszę..To taka mala wielka radość. Dziękuję kochani.

Bez was nie byłoby mojej radości
IgalaWitaj!!Dziękuję

Zdradzisz mi swoje imię?
Tak nagroda niespodziewana.a idealna do potrzeb.
A to zielone w kształcie gruszki-tykwy. to jak najbardziej tykwa.

A ta gałązka liliowa to kwiatek budjeji.

Już coraz mniej kolorów szkoda
Lubię te marcinki niebieskie są niższe i śliczne .Waga to jeszcze mojej babci.Tak malowałam ją na biało.
Dziękuję za uznanie i pochwale mojej jesiennej dekoracji

Wszystkiego się na uczysz i z roślinami i z dekoracjami.Zobaczysz
A kiedy ty założysz swój watek abym mogła odwiedzać ciebie ?? Jestem trochę ciekawa twojego ogrodu.
Jak tam żyjesz to tych swoich 3R i 4- R ? A ja na sobotę będę miała takie 3R i 4R
DzonaK-Asiu Dziękuję bardzo

Jak przyjemnie czytać takie słowa..aż się rozpływam z uśmiechem na twarzy

Ale taka herszt babeczka to raczej nie jestem.Ja z tych z duszą i sercem na ramieniu...W duszy dużo siedzi, dużo przemilczę , zniosę, przecierpię, przepłaczę i często po du...dostanę

A ogród to moje królestwo raj, lek na życiowe stresy, sytuacje, radości na wszystko.Tylko na wałeczki jakoś nie

tu oddycham pełnymi płucami, tu moj inny świat.
Ńo tak na serio to fakt ciut daleko o siebie mieszkamy, na wypad na kawę i marcinki8 to już większa wyprawa.Ale kto wie,,,. gdzie kto kiedy będzie.Moj ogród dla ciebie otwarty
W hortensjach jestem zakochana.Jeszcze jakieś sobie dokupię
plocczanka-Lucynko Ty tak potrafisz ładnie ująć obraz i rożne zdjęcia.Dziękuję ci za wszystko
koziorozec-Martuniu Dziękuję i za głos na mnie i za sympatyczne słowa.
Ech te przymrozki, zawsze są za wcześnie..
Dynie wiesz,że ja lubię i do dekoracji i dania z nimi.W tym roku trochę ich jest,Trochę już zjedzone, trochę rozdane.A u ciebie to dopiero zbiory dyniowe udane.
Maska-Marysiu Jakoś tak wyszło.Ja o tym nie myślałam.Dziękuję ci bardzo,że pomyślałaś o mnie
I za te pozytywne , sympatyczne słowa.Maczki mnie bardzo zadziwiły.Dyniek troszkę jest.Nie tak dużo jak w ubiegłym .Ale wystarczy..Dziękuję i Dobrej nocki .
clem3-Malgosiu Witaj!!
Ten powojnik dostałam jako mandzurski.Ale czy on nim jest czy to górski, do końca nie wiem.
Róża Elmshorm to cudna róża, kwitnie prawie cały czas.
Dalie już idą spać , jak i sporo innych kwiatów,Szkoda sezon się kończy.Jeszcze prace jesienno-porządkowe i długa zima.
Sama byłam zaskoczona,że o mnie ktoś pomyślał i do tego konkursu zgłosil.Przyznam,że nie zawsze tam zaglądam.
Dziękuję za te wszystkie mile słowa.
pela11-Eluniu Och , dziękuję ci bardzo za te słowa.Miło mi je czytać i wiedzieć,że tak pozytywnie mnie odbierasz.
W sobotę jeszzce chcę po porządkować ogród,. Pogoda ma się poprawiać.
I tobie tego słoneczka życzę
Ostanie widoki hościane

Pigwa zerwana

Papryczki ostre i inne też

Winogron zerwany
Jedna Vanilka

Hortensja Sundae Fraise

Aż żal,że lada dzień i ten wątek trzeba będzie zamykać.
Dobrej nocki wam życzę i jutro