cdn...
Gizuniu a bo widzisz, odkryłam że bardzo mnie wciąga fotografowanie.giza pisze:Ale piękne zdjęcia trzaskaszpiekne kwiaty, super ujęcia
Małgosiu, jeśli tylko słoneczko zaświeci to za kilka dni się rozwinąbasow@ pisze:![]()
Już całkiem niedługo cieszyć się będziemy pierwszymi na forum koronami!!!Czekam z niecierpliwością, Gabrysiu!
Reszta kwiatów też oczywiście przepiękna!
Joluś, przecież u Ciebie też jest bosko !jolciajci pisze:Gabrysiu ja już nie wiem co powiedzieć.
Ciekawa tylko jestem kto ma podgrzewane podłoże w tych ogródkach bo u ciebie jest na pewno![]()
No jestem wprost zachwycona i jutro jadę do siebie zobaczyć co już się rozkwitło![]()
Po prostu mnie zamurowało
giza pisze:Gabi, a jakim sprzecikiem się zabawiasz, takie super makro wychodzi
Gabrysiu, to logo to wstawiam programem do obróbki zdjęć "Photofiltre".giza pisze:Dobra teściówka jesteś, bo nieżle Ci wybrali :P
Ja jeszcze nie teściówka i musiałam sobie sama kupić :P /dlatego używany/ i też mnie to zaczyna wkręcać. Czekam na pszczółki i motylki...
A jak wstawiasz sobie taki drobiazg jak "logo" :P Gabi? Masz taka opcje w aparacie czy wstawiasz jakims programem ?
Karolcia pisze:Gabrysiu,piękne zdjęcia,pięknych roślin![]()
![]()
![]()
Ciężko mi coś wyróżnić.Super sesja bratków.Czy to z twojego siewu, czy takie uliczne?
Masz piękną dużą miodunkę,moja jakoś nie wychodzi z ziemi.I chyba już nie wyjdzie, skoro do tej pory nie wychyliła nosa z ziemi![]()
![]()
Nie wiem jaka może być tego przyczyna
jolciajci pisze:Gabrysiu a ja mam PANASONIC DMC- LZ5
tulipanka pisze:Gabi, roślinki i zdjęcia po prostu cudowneBiały hiacynt z niebieskim paseczkiem jest przecudny. Nigdy takiego nie widziałam. A korona cesarska .... pewnie lada dzień zakwitnie, a może już dziś ...
Chyba zaraz polecę do ogrodu zobaczyć jak się miewa moja.