Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko super masz te dalie.
Ja na razie mam tylko dwie dalie wysokie i dwie miniaturowe.
W przyszłym roku mam zamiar zwiększyć ich ilość.
Długo kwitną i wyglądają pięknie.Każda ma w sobie coś.
Ja na razie mam tylko dwie dalie wysokie i dwie miniaturowe.
W przyszłym roku mam zamiar zwiększyć ich ilość.
Długo kwitną i wyglądają pięknie.Każda ma w sobie coś.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu dalie cudne, ale wiesz komu zawdzięczam. W przyszłym roku pomyślę też o daliach niższych. Dobrze Aniu ,że już wróciłaś myślę ,że pogoda w Irlandii taka sama jak u nas.
Bernatko ja dlatego kupiłam tyle dalii, że mam od tego roku miejsce do przechowywania. Szkoda tylko, że te szlachetne tak słabo tworzą nowe karpy.
Aniu-Raczku ja też miałam mało dalii, problem z przechowywaniem, musiałam chodzić i prosić o kąt w chłodnej piwnicy.Tego roku doglądałam koło nich z dużym zaciekawieniem gdyż sama nie wiedziałam jakie kolory mam, ale wielkością kwiatów i kolorystyką mnie zaskoczyły.
Bernatko ja dlatego kupiłam tyle dalii, że mam od tego roku miejsce do przechowywania. Szkoda tylko, że te szlachetne tak słabo tworzą nowe karpy.
Aniu-Raczku ja też miałam mało dalii, problem z przechowywaniem, musiałam chodzić i prosić o kąt w chłodnej piwnicy.Tego roku doglądałam koło nich z dużym zaciekawieniem gdyż sama nie wiedziałam jakie kolory mam, ale wielkością kwiatów i kolorystyką mnie zaskoczyły.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wow ... piękne ... ta pstrokata-centkowana i ta niebieskawa są cudne .... chyba muszę takich poszukać w ogrodniczych...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki