Iwonko kto daje ..ten dostajeiwosia88 pisze:Na tym forum tyle serca dostałam, że czasami aż mi głupioW miarę możliwości będę się starała odwdzięczać

Iwonko kto daje ..ten dostajeiwosia88 pisze:Na tym forum tyle serca dostałam, że czasami aż mi głupioW miarę możliwości będę się starała odwdzięczać
Celinko, nawet nie wiesz, jaka szczęśliwa byłam, że mogłam wysłać dwie paczuszki ostatniotrzynastka pisze: Iwonko kto daje ..ten dostajemoże pod inną postacią ale dobro powraca
ja dostałam od dobrych wrózek hojki Ty inne kwiaty koło się zamyka
jak Tobie urosną obdzielisz znowu kogoś i....
Nie takie znów skromne, ucięłaś pół grudnika a jeszcze inne roślinki byłyiwosia88 pisze:trzynastka pisze: Co prawda były bardzo skromne, ale podzieliłam się tym, co mogłam
Beatko, chyba dwie szczepki różowego wysłałam, a pozostałe nie wiem, jakie będą, bo to miks w doniczce, który u mnie nie kwitł jeszczesari pisze:
Nie takie znów skromne, ucięłaś pół grudnika a jeszcze inne roślinki były, jak sie grudnik ukorzeni to na kilka doniczek wystarczy
Arletkoarlet3 pisze:Iwonko to super wiadomośćto teraz już z górki
i Tobie także miłego dnia życzę
Dorotko, sęk w tym, że niczego im nie podsypuję ;) Reo i fikus nawet pałeczek jeszcze nie dostałyDoti pisze:Roslinki idą jak na drożdżach,co im podsypujesz,środek wzrostu?