Justynko bardzo bym chciała, żeby to było to bo bardzo mi się podoba no i mam nadzieję, że to będzie u mnie rosło i nie zmarnuję tak jak tych od siostry
Mam nadzieję, że sny masz białe w pieguski
Asiu dobrze widzisz, że są trzy pędy ale to są dwie roślinki w jednej doniczce Nie wiem czy ma specjalne wymagania traktuję go prawie jak wszystkie phal. tylko troszkę częściej podlewam. Podobno nie lubi zbytniego przesuszenia korzonków.
Leszku w którymś wątku wyczytałam że jeszcze 78 dni do wiosny
Sylwio ja tam bywam czasami jak jadę do Krakowa a ostatnio w sumie rzadko to bywa, bo przeważnie mąż tam jeździ a z nim to i tak bym nic nie kupiła A co do Obi to jakąś awersję mam do tego sklepu
Arletko chciałam się przywitać , przepraszam, że tak późno masz piękną i kolorową kolekcję, najbardziej podoba mi się phal. z 6 strony Twojego wątku, oczywiście MM, philadelphia i wszystkie inne także.
Arlet- coś tam mi się śniło...Ale co, nie pamiętam ;) Ciekawa jestem, jak Dbasz o swojego keiczka?
Ja, codziennie lub co drugi dzień maluszki zraszam. A raz w tygodniu, wyciągam każde maleństwo z pojemnika i tak mocno zraszam od góry, aż woda wypływa dziurkami od dołu. Nigdy ich nie moczę i nie podlewam. Skor orsną, to chyba im dobrze u mnie...
Arlet, znowu przyszłam pooglądać Twojego MM ;) Może jakieś nowe foteczki? O ile pamiętam, Masz inne kwitnące storczyki... Too może mała sesja zdjęciowa MM wśród "reszty"