Neluś, oczywiście, tą czarnuszkę chcę jak najbardziej. Tylko nie szalej z ilością. Kurde,żęby tak sąsiedzi chcieli swoje działki sprzedać. Oj, poszalałabym na większym areale!!!
TOSIU nasionka czarnuszki też mam gdybyś chciała ona raz posiana sama się potem wysiewa .Czytałam teraz u Basi ,ze ja mam zadecydować o godzinie . No to u mnie o 11 pasuje Ci .
Adrianku, takie cóś nie wyględne mi wyszło, ale to można jeszcze przerobić! . Kiedy się do mnie wybierzesz!? Dzięki,żę mnie odwiedziłeś! Zaraz pójdę z rewizytą!
Tosiu, Ty naprawdę kompleksów mieć nie musisz! Zapewniam Cię, że Twój ogród to pierwsza liga
Sikorki już czekają na żarełko? No to je strasznie rozpuściłas
Martwi mnie tylko, że rybki pływają głębiej Czy to oznacza, że nadchodzi zima?
Dzisiaj wypłynęły do wierzchu. Słoneczko je wywabiło. Ale się dziś narobiłam!! Ręka w łokciu nasuwa mnie niemiłosiernie. Ale mam super kolorowo!!! ,
pełnik jest taki piękny. Ma jeszcze 6 pąków, tylko czy zdąży?? ,hortensja uratowana z netto. Ciekawe, czy przezimuje?
Taką dalijkę sobie zamawiam kawalątek korzenia . Coś Ty znowu nawydziwiała Tosiu ,ze Cię ręka boli . Zwirkowa rabatka się powiększyła ,albo się mylę ,bo jakoś dużo mi tego wyglada . Mam nadzieję ,że jeszcze nie tak szybko ten mróz nadejdzie