Ogród - hal1959 - cz.2
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tesko masz czego zazdrościć,pięknie dzisiaj było,ale czyżby od Ciebie zimno szło do nas
Dalu ja dzisiaj miałam tyle planów,ale nie mogłam pójść wcześniej jak o 17 do ogrodu,więc popracowałam do ciemna
.Jutro nadrobię,myślę,że też będzie ładna pogoda
.
Gardenia lubi kwaśną ziemię,tzn ja dosypuję kwaśnego torfu do ziemi ogrodowej,regularnie podlewać i na parapecie,gdzie ostro świeci słonko raczej nie powinna stać,chyba wszystko
Jadziu nie miałam czasu na fotki ,bo przesadzałam roślinki i zeszło mi do późna,jutro zrobię zdjęcia .Mam mieć jutro róże i będę sadzić
Cynthio sama jestem zaskoczona taką słoneczną pogodą,rano było szaro,ale ok godz 10 już grzało

Dalu ja dzisiaj miałam tyle planów,ale nie mogłam pójść wcześniej jak o 17 do ogrodu,więc popracowałam do ciemna

Gardenia lubi kwaśną ziemię,tzn ja dosypuję kwaśnego torfu do ziemi ogrodowej,regularnie podlewać i na parapecie,gdzie ostro świeci słonko raczej nie powinna stać,chyba wszystko

Jadziu nie miałam czasu na fotki ,bo przesadzałam roślinki i zeszło mi do późna,jutro zrobię zdjęcia .Mam mieć jutro róże i będę sadzić

Cynthio sama jestem zaskoczona taką słoneczną pogodą,rano było szaro,ale ok godz 10 już grzało

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Izuniu dzisiaj już kwitną zaraz cyknę fotkę
,na razie w cieniu mam 10 st,zobaczę ile w słońcu na ogrodzie i później napiszę,mam sporo do roboty,więc muszę lecieć.Rano jednak było lekko siwo
i dzisiaj zimniejszy wiaterek,jutro ma być cieplutko
Gosiu oby już w końcu ciepło się na dobre zrobiło
,fajnie,że M będzie mógł chociaż od czasu do czasu Ci towarzyszyć na działce
.Mogłaby paczka dojść szybko,bo jakoś obawiam się przez tę ostatnią,która tak późno dotarła
,pa,pa.

Gosiu oby już w końcu ciepło się na dobre zrobiło

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57