Oj kochani przepraszam

.
W niedzielę , odpoczywałem prawie całyd zień odpoczywałem u dziadków pare kilometrów dalej , później wypad na pizzę . Wczoraj przyszły do mnie koleżanki i koledzy z klasy bo całe wakacje , ześmy sie nie widzieli

, później zrobiliśmy pare kilometrów dalej ognisko i zjechałą sie prawie cała klasa . A dzisiaj to ja z koleji chodziłem do znajomych

.
Przepraszam , ale jutro jak przyjdę z ryneczku to będe wklejał foty , albo dopiero wieczorem , dzisiaj już mi sie strasznie nie chce..

.
Z robiłem jakieś 700 zdjęć , ja tego nie dam rady wkleić

. Ale troche wkleję

.
Ogólnie było super

. Najpierw zwiedzanie storczykarni

, można było biegac po całej i oglądac 1000 razy

. Później przejście na wykład do sali balowej zamku o Reichenbachiach

, bardzo ciekawy . w storczykarni jest ok 45 odmian a jest 207 czy jakos tak. ., i znaleźli jeszcze tylko 2 odmiany na Świecie...

. Następnie przejście do najwiekszej jadalni zamku , ok 60 osobowej i toast za naszą storczykomanie z lampką szampana

. Dobrze , ze jako tako za bardzo po niej nie zgłupiałem..

.
Nastepnie znowu przejście do storczykarni , szefowa troche oprowadzała , i przeszliśmy obok na patio na kawkę , wypieki , ciasteczka . Nastepnie chwila przerwy , obiad w zamkowej restauracji . Później było rozdzielenie na 2 grupy , zwiedzanie zamku , następnie zwiedzanie powozowni

, wypad na miasto na lody i piwko

. I spotkanie integracyjne przy storczykarni

. No i tak od 10:30 do 18:40 zleciało..

.
Ludzie bardzo fajni , sympatyczni , ale nie zabardzo znałem sie ze wszystkim chociażby z internetu bo nie było nikogo oprócz mnie z naszego forum

. Z naszego forum była jeszcze Madzia - Madzik , która ostatnio chyba zapomniała o naszym forum..

. Na nastepny rok musi byc nas wiecej z naszego forum !!! Nie odpuszcze !

.
Być moze , ze nastepne spotkanie bezie w paźdzeirniku w 2-10 roku rzecz jasna , ale nie wiem czy to nie plotki

.
Może mi sie nie dostanie jak skopiuję jedna fortkę z innego forum

:
http://swiatorchidei.com.pl/forum/viewt ... sc&start=0
To było ustawianie do zbiorowej foti , ten fotograf z przodu to robił duzo zdjeć i będę buszował po necie , zęby je wyszukać

. Ja jestem od lewej w czarnej koszulce i jasnych spodniach , trzymam dyplom

. Dużo osób z tyłu schowanych..

.
Dstałem malutką sadzoneczkę hoji linearis od szefowej

.
Baryczko - No jakos nie przyciągnoł

. Dziekuje

.
Aniu - Dziekuje , ale fotki beznadzieja..

, tło staram sie wymyslne dać.. , ale fotki wychodzą nie zabardzo..

. Na tego ciapuszka polowalem

.
Storczykowa - Dzięki , ja też 8)

.
Marivsz - Szkoda srasznie , że Cie nie było

, blisko masz.. No ale na nastepny rok , to jak sam nieprzyjedziesz to ja przyjadę po Ciebie

.
Zapodam jutro..
Sylki3 - Dziękuję bardzo

.
Danusiu - Mam nadzieje , że zwytrzymasz do juta

.