Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Nr. 32 :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
:D

Dzisiaj zrobiłem reanimację białego z różową warżką :roll: , kiepsko jest.. Wsadzięłm do
świeżego podłoża i dokładnie obłożyłem trzon.. , wcześniej po cięciu te kilka pozostałych korzeni zanurzyłem w wodzie bo były wyschniete i niepodlewałem.. Kurczeeeeee :evil: , spagnum mi jest potrzebne , mam nadzieje , ze wkrótce tata wybierze sie ze mna do Rzeszowa :roll: .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Baryczka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Arturze, ja też bym takiego storczyka nie zostawiła samego na ryneczku :) Nie dziwię się, że Cię przyciągnął. Jest piękny!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45

Post »

Oj Arturze do Ciebie jak zaglądam to wracam kilka razy- zdjęcia profesjonalne z tłem i storczyki świetnie wyglądają. Ostatni zakup ma takie słodkie ciapki-piękny jest. ;:31
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

piękny Phalaenopsis, uwielbiam piegowate Phal.
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Artur ja czekam na foty ze spotkania;DDD zapodałbyś coś;DDD
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Danutka55
1000p
1000p
Od: 5 lut 2009, o 17:36

Post »

Arturze ja również nie mogę się doczekać na obiecaną fotorelację ze spotkania.Nie każ czekać zbyt długo,bo zaczynam się niecierpliwić ;:65 ;:65 ;:65
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Oj kochani przepraszam :oops: .
W niedzielę , odpoczywałem prawie całyd zień odpoczywałem u dziadków pare kilometrów dalej , później wypad na pizzę . Wczoraj przyszły do mnie koleżanki i koledzy z klasy bo całe wakacje , ześmy sie nie widzieli :lol: , później zrobiliśmy pare kilometrów dalej ognisko i zjechałą sie prawie cała klasa . A dzisiaj to ja z koleji chodziłem do znajomych :lol: .

Przepraszam , ale jutro jak przyjdę z ryneczku to będe wklejał foty , albo dopiero wieczorem , dzisiaj już mi sie strasznie nie chce.. :lol: .

Z robiłem jakieś 700 zdjęć , ja tego nie dam rady wkleić :shock: :roll: . Ale troche wkleję :lol: :wink: .

Ogólnie było super :D . Najpierw zwiedzanie storczykarni :D , można było biegac po całej i oglądac 1000 razy :lol: . Później przejście na wykład do sali balowej zamku o Reichenbachiach :D , bardzo ciekawy . w storczykarni jest ok 45 odmian a jest 207 czy jakos tak. ., i znaleźli jeszcze tylko 2 odmiany na Świecie... :shock: . Następnie przejście do najwiekszej jadalni zamku , ok 60 osobowej i toast za naszą storczykomanie z lampką szampana ;:123 . Dobrze , ze jako tako za bardzo po niej nie zgłupiałem.. :;230 ;:131 .
Nastepnie znowu przejście do storczykarni , szefowa troche oprowadzała , i przeszliśmy obok na patio na kawkę , wypieki , ciasteczka . Nastepnie chwila przerwy , obiad w zamkowej restauracji . Później było rozdzielenie na 2 grupy , zwiedzanie zamku , następnie zwiedzanie powozowni :D , wypad na miasto na lody i piwko :lol: . I spotkanie integracyjne przy storczykarni :D . No i tak od 10:30 do 18:40 zleciało.. :cry: .

Ludzie bardzo fajni , sympatyczni , ale nie zabardzo znałem sie ze wszystkim chociażby z internetu bo nie było nikogo oprócz mnie z naszego forum :( . Z naszego forum była jeszcze Madzia - Madzik , która ostatnio chyba zapomniała o naszym forum.. :( . Na nastepny rok musi byc nas wiecej z naszego forum !!! Nie odpuszcze ! :twisted: .

Być moze , ze nastepne spotkanie bezie w paźdzeirniku w 2-10 roku rzecz jasna , ale nie wiem czy to nie plotki :lol: :wink: .

Może mi sie nie dostanie jak skopiuję jedna fortkę z innego forum :oops: :

Obrazek
http://swiatorchidei.com.pl/forum/viewt ... sc&start=0

:oops: :oops: :oops:

To było ustawianie do zbiorowej foti , ten fotograf z przodu to robił duzo zdjeć i będę buszował po necie , zęby je wyszukać :lol: :wink: . Ja jestem od lewej w czarnej koszulce i jasnych spodniach , trzymam dyplom :) . Dużo osób z tyłu schowanych.. :lol: .

Dstałem malutką sadzoneczkę hoji linearis od szefowej :D .

Baryczko - No jakos nie przyciągnoł :lol: . Dziekuje :) .

Aniu - Dziekuje , ale fotki beznadzieja.. :roll: , tło staram sie wymyslne dać.. , ale fotki wychodzą nie zabardzo.. :roll: . Na tego ciapuszka polowalem :D :wink: :lol: .

Storczykowa - Dzięki , ja też 8) :lol: :wink: .

Marivsz - Szkoda srasznie , że Cie nie było :roll: , blisko masz.. No ale na nastepny rok , to jak sam nieprzyjedziesz to ja przyjadę po Ciebie :lol: .
Zapodam jutro..

Sylki3 - Dziękuję bardzo ;:131 :D .

Danusiu - Mam nadzieje , że zwytrzymasz do juta :oops: :lol: .
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Dzięki Arturze za tę relację w humorystycznym i bardzo obrazowym wydaniu :)
Zazdroszczę wam tego udziału w super spotkaniu. Myslę, że Ty i Madzia pokażecie nam sporo fotek
jak juz je uporządkujecie, bo to przecież ogrom pracy - wybrać, posegregowac, pozmniejszać, wstawic ;:213
Czekamy więc cierpliwie...
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Marivsz - Szkoda srasznie , że Cie nie było , blisko masz.. No ale na nastepny rok , to jak sam nieprzyjedziesz to ja przyjadę po Ciebie .
Zapodam jutro..

Nie no to teraz już nie ma wyjścia, za rok będę :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Tulipanie-Dzięki za wstępną relację, spotkanie musiało być udane.Myślę,ze jeszcze coś więcej powiesz o tym dyplomie?
Zakończyłeś pewien etap życia szkolnego i w nowej szkole części kolegów nie spotkasz, to ważne,że chcieliście jeszcze zrobić ognisko i pogadać.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

fajnie musiało być w tej storczykarni... a były jakieś ciekawe odmiany Phalaenopsis i Vand?
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p
Od: 11 lut 2009, o 14:12

Post »

Artur znalazłam jeszcze kilka zdjęć z tej wspaniałej wyprawy :lol:
http://swiatorchidei.com.pl/forum/viewt ... sc&start=0
Awatar użytkownika
madzik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2007, o 09:12

Post »

Artur - mnie na zlocie też się bardzo podobało, tym bardziej , że przygotowano tak wiele atrakcji i mieliśmy wstęp do miejsc dla "zwykłych śmiertelników" niedostępnych :D
Asiu - moja relacja pojawi się najprawdopodobniej dziś w odpowiednim miejscu :wink:
Pozdrawiam
Magda
LINKI
Awatar użytkownika
Anusska
1000p
1000p
Od: 10 paź 2008, o 15:59

Post »

Arturze, dzięki za relację, super tam musiało być :) I, oczywiście, czekam na więcej zdjęć :lol:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kochani , chciałem sie zabrac za wstawianie fotek , ale program Kodak EasyShare do aparatu cos mi szwankuje :evil: , musze go usunąć a cos mi jakiś błąd wyskakuje.. :, jutro musze poszperać.. i zainstalowac od nowa , a instalował sie pamietam długo.. :evil: :evil: :evil: . Strasznie mi przykro , zxe was tyle trzymama , jutro mam jechać do lekarza od astmuy i umóiłem sie ze znajommi , chcoiażbym miał siedzieć do północka to cos wkleje :lol: :oops: .
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”