Ogród -mój azyl cz.1
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A tak nawiązując do wczesniejszej dyskusji - czy macie jakiś patent na oznakowanie, gdzie rośnie jakaś cebulka, kłącze? Na razie jeszcze nie mam zbyt duzej ilości ale podejrzewam, że w któryś momencie stracę kontrolę nad tym co gdzie posadziłam, zwłaszcza gdy na jesieni zaczną zamierać nadziemmne części. Myślałam nad jakimiś etykietkami (na których są ceny) troche jak w sklepach ogrodniczych, tylko nie wiem gdzie takie coś można by kupić... Może macie jakis pomysł?
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
OLU ,ZENIU ,ja zaznaczam wszystkie nowe nasadzenia .Mam takie cienkie listeweczki ,podpisuje je i wbijam do ziemi .Troszkę to wygląda jak w ogrodzie botanicznym ,ale jakoś trzeba sobie radzić,żal było by niszczyć wcześniej posadzone roślinki ,a pamięć niestety zawodna .
ALU ,goń tych swoich pomocników ,niech też pomogą .
GABRYSIU ,pracy przede mną dużo ,ale to już ta przyjemniejsza część ,tylko sadzenie i główkowanie jak to wszystko razem zestawić .
MAJU , u mnie odwrotnie miejsce przygotowane ,a roślinek jeszcze nie ma .
JOASIU ,takie etykiety myślę ,że można kupić w ogrodniczym ,ale pewnie drogie .Ja mam zrobione z małych listewek grubości ok.1cm .i podpisane.
Dziękuje za miłe słowa.Cieszę się ,że ci się u mnie spodobało .Zapraszam ponownie .
JOLU ,ja też wcześniej wiele roślinek poniszczyłam ,więc teraz jestem już mądrzejsza .
Dziękuje za miłe życzenia .Dzień był deszczowy ,ale słoneczko też się pojawiło .
Dziewczyny ,znaczniki drogie ,czy nie drogie ,ale jeśli potrzeba ich bardzo dużo ,to już kłopot .
ALU ,goń tych swoich pomocników ,niech też pomogą .

GABRYSIU ,pracy przede mną dużo ,ale to już ta przyjemniejsza część ,tylko sadzenie i główkowanie jak to wszystko razem zestawić .
MAJU , u mnie odwrotnie miejsce przygotowane ,a roślinek jeszcze nie ma .

JOASIU ,takie etykiety myślę ,że można kupić w ogrodniczym ,ale pewnie drogie .Ja mam zrobione z małych listewek grubości ok.1cm .i podpisane.
Dziękuje za miłe słowa.Cieszę się ,że ci się u mnie spodobało .Zapraszam ponownie .
JOLU ,ja też wcześniej wiele roślinek poniszczyłam ,więc teraz jestem już mądrzejsza .
Dziękuje za miłe życzenia .Dzień był deszczowy ,ale słoneczko też się pojawiło .
Dziewczyny ,znaczniki drogie ,czy nie drogie ,ale jeśli potrzeba ich bardzo dużo ,to już kłopot .
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teraz to najgorzej będzie się dłużyłoJolantaGraj pisze:AGNIESZKO ,Rabatki przygotowane,pozostało tylko czekać na roślinki .AGNESS pisze:witaj Jolu widzę, że pieknie przygotowałaś rabatki na nowe roślinki, mam nadzieję, że wszystko świetnie się pomieścimasz zamówionych mnóstwo roślinek, ale i miejsca masz dużo

Pozdrawiam słonecznie - Baśka