Cynamonowy ogród ... dopiero będzie piękny ;-)
Ewuniu...Jak tylko odbiję finansowo, będę szukać u Ciebie czegoś, co będzie moim Rivendell...
Piękny obraz...Piękny.
Piękny obraz...Piękny.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Bo, to dlatego ,że Ewcia zna się na ludziach..Każdy widzi w nim to ma w danej chwili zobaczyć...
Jedni widzą uczucie, namiętność, tęsknotę inni dwoje przyjaznych sobie ludzi...
Pieknie maluje Ewcia nasza, pięknie i wyraziście
Jedni widzą uczucie, namiętność, tęsknotę inni dwoje przyjaznych sobie ludzi...
Pieknie maluje Ewcia nasza, pięknie i wyraziście

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Cynamon
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuś, ciekawam, gdzie widziałaś ... może na którejś z moich dawniejszych stron www, a może nie jestem taka oryginalna, jak mi się wydaje 
Aguś, jesteś kochana, bo we mnie wierzysz ... żyję już dość długo 8) ... ale uwierz mi, że najtrudniej jest poznać siebie i to, wbrew pozorom, dotyczy nas wszystkich

Aguś, jesteś kochana, bo we mnie wierzysz ... żyję już dość długo 8) ... ale uwierz mi, że najtrudniej jest poznać siebie i to, wbrew pozorom, dotyczy nas wszystkich

Cynamonku kochany o obrazie już pisałam ,że cudo .
Kochanie masz rację ,że najtrudniej jest poznać siebie , ja nadal nie wiem jaka jestem do końca, i na co mnie stać . I czym bardziej się zastanawiam tym bardziej pustka w głowie , ot zwyczajny człowiek ze mnie .
Ty zaś Cynamonku to Artystka jesteś ,i to bardzo sympatyczna

Kochanie masz rację ,że najtrudniej jest poznać siebie , ja nadal nie wiem jaka jestem do końca, i na co mnie stać . I czym bardziej się zastanawiam tym bardziej pustka w głowie , ot zwyczajny człowiek ze mnie .
Ty zaś Cynamonku to Artystka jesteś ,i to bardzo sympatyczna

- Grandiflora
- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ufff,przeczytałam wszystkie wpisy,obejrzałam jaką metamorfozę przeszedł ogród,nurtuje mnie pytanie co z oczkiem (wodnym) ,reasumując ,jesteś osobą utalentowaną i konsekwentną ,stwierdzam to na podstawie tego co zdołałaś zrobic w ogrodzie, na pewno wiosną pokażesz nam co nowego masz w ogrodzie i na sztalugach

- Cynamon
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu droga, jesteś przemiła, dziękuję
... faktem jest, że nie jest łatwo wniknąć w głąb, pod powierzchnię naszej osobowości (cokolwiek to znaczy ;) ) Poznawanie innych i siebie, to fascynujące doświadczenie !
Dbaj o zdrówko, oszczędzaj nogę, bo wiosna już tuż tuż
Gosiu, bardzo się cieszę z Waszej przemiłej wizyty
... i że tak blisko mieszkamy, mam wielką nadzieję, na wiosenne zwiedzanie Twojego ogrodu z ... niebywałym oczkiem wodnym 
Lucynko, żartujesz? ... przeczytałaś całość
sama chyba nie miałabym tyle cierpliwości ;) Jeśli chodzi o oczko, na razie jest duży pusty ... oczodół ;) ... a wiosną, o ile portfel pozwoli, ruszą prace wykończeniowe 

Dbaj o zdrówko, oszczędzaj nogę, bo wiosna już tuż tuż

Gosiu, bardzo się cieszę z Waszej przemiłej wizyty

Lucynko, żartujesz? ... przeczytałaś całość