Aniu,teraz groźne upały ,ale będę walczyć o roslinki,pozdrawiam
Maryniu,drzewa poprzewracane podniesione ,myślę ,że roślinki dadzą radę,ale groźne są teraz choroby gdy przyjdą upały buziaczki posyłam
Wolusiu,u mnie część łubinów też rośnie w półcieniu i jakoś sobie radzą,pozdrawiam
Robercie,łubiny dopiero zaczynają swój spektakl,a rośliny są aż przepite,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aniu,akl62,na pewno pokażę tą żółtą bo piwonie to moje oczka w głowie i dopiero zaczynają przedstawienie,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Marysiu,u mnie też dzisiaj słońce i chmurki,ale bez deszczu,chciaż w nocy jeszcze padało,ja dzisiaj nie byłam w ogrodzie,wnuk miał 1 odnowienie komunii,potem wspólny obiad,potem imieniny koleżanki,pozdrawiam
Stasiu,kalina obsypana na biało kwiatami jest bezkonkurencyjna,z grzybem będziemy walczyć niestety,buziaczki dla Ciebie
Beatko,zapraszam na pierwszą stronę ,mówisz i masz
Kasiu,dzisiaj słoneczko przeplatane z chmurkami,ale chodząc wszystko chlapie ,buziaki posyłam
Małgosiu,jakoś musimy to przeboleć i nie możemy się poddawać,u mnie jeszcze w nocy lało,a w dzień był spokój,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Aniu anabuko,deszcz się chyba skończył,ale teraz upały niebezpieczne,pozdrawiam
Aniu,dusza,niech w sierpniu,sąsiadka przesadzi te 2 niekwitnące do słoneczka i bardzo płytko,praktycznie górne korzenie muszą być widoczne na wierzchu,ziemia ma być przepuszczalna i nawożenie przefermentowanym obornikiem ,na przemian z nawozami o małej ilości azotu a dużo potasu i fosforu,czyli nawozami do roślin kwitnących piwonia jest żarłoczna,ale się odwdzięczy
Dziękuję za wspólny czas i bardzo miłe towarzystwo , zapraszam do nowego wątku. i podaję kierunkowskaz-
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=76642
Proszę o zamknięcie wątku