Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Dorotko, moze ciśnienie nie takie i dlatego się nie pali? U mnie, odpukać ciągnie jak złoto, ale też w kotlince mamy zawsze inne ciśnienie niż reszta świata :wink: Mnie tam swieta na plusie nie pasują, a takie się zapowiadają..mało tego, Amerykańcy mają już prognozę do 20 stycznia i tam też mrozu i śniegu nie widać :evil:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

oooo Patuśka lejesz mniód na moje serce...do 20 tego stycznia bez mrozu.... ;:173 Tylko żeby potem nie spadł jakiś kosmiczny ziąb....ni z gruchy ni z pietruchy i oby do wiosny ;:304
O piecu nie będę się wypowiadać ...bo ostatnio zżera mi nerwy....czyszczę mu bebechy codziennie , niby wszystko powinno być ok ..a nie jest ;:223 stanę na głowie a kupię inny :twisted:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko dzisiaj na przemian ponuro.... ale ja Ci życzę cudownego dnia!
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Nie ma takiej opcji , choinka być musi. ;:333 ;:108 ;:108 Co najwyżej zapach będzie bardziej intensywny ;:306 ;:306 Pewnie będzie i wkładka :wink: , rano 2-3* to nie upał . Cały dzień na dworze w tej temperaturze też wychłodzi. ;:108
Doti , może piec zanieczyszczony , a może specjalistę do komina wezwać musisz :D Na razie mrozu nie widać, tylko kto wie ile jeszcze tak będzie ;:131
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,koło południa zadzwonie do ciebie,brakuje mi juz twojego optymistycznego głosu,mam jakiegos doła mega olbrzymiego.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ok Małgoniu ;:196 Pogadamy...mi tez tego brakuje ;:102 ;:40 ;:102 ;:36 ;:102 ;:4
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko, pozdrawiam Cię bardzo! Jaka sytuacja pogodowa u Ciebie? Tu mgliście, bardzo szaro... ale weekend za pasem!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko w taki piękny, słoneczny dzień doły.... no co TY , przeleć się po ogródku i zobacz może jakiś kwiatuszek powie Ci dzień dobry !
ja wczoraj widziałam, że lewkonie mają jeszcze pączki ;:224
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko przyszłam na kawkę, bo w Twoim towarzystwie zawsze bardzo mi smakuje ;:196
Byłam dziś chwilkę na dworze.... jest tak zimno i nieprzyjemnie, że szybko uciekłam ;:202 :;230
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

A u mnie choć lekko mroźnie, świeci słonko i dodając śnieg, który nadal jest (!!!), świat wydaje się taki ... promienny. A niedaleko wejścia do domu spod śniegu zakwitł kuklik ;:138
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem od rana ...ale obolała ..wiec zerkam tylko i pisać mi się nie chce , bo przysiąść nie mogę na tyłkuuuuu uuuuu ;:145 Nie wiem co mi, czy to kręgosłup, czy nerki, czy korzonki...matko mi nigdy nic nie było...ten kręgosłup mi dokuczał... :roll: ..ale nie tak...obiecuję poprawę i zebrać się do kupy...bo kurczaki na nic jestem , no na nic ;:222
Aguniu pogodowo zle nie jest ...tylko słońca brak niestety ;:145 Ale jak dla mnie może być taka zima...wiesz ,ja zmarzluch jestem przeokropny ;:131 A mgła była przepiękna wczoraj w nocy....aż wyszłam na dwór oglądać, w blasku latarni było na prawdę ślicznie ;:224 Ściskam serdecznie ;:4
Marysiu ty masz słońce Słońce ty moje ;:oj Jak tak, to jest nadzieja ,ze i do mnie się przywlecze ;:65 Dołka na szczęście nie mam...tylko te tyły mnie dołują ;:306 Powiem ci,ze byłam wczoraj u znajomej i mijałam krzak forsycji z mocno nabrzmiałymi kwiatami ...ja nie wiem co to będzie, ale ani chybi przytnę ją sobie do bukietu na święta ;:173 A u mnie jak ci mówiłam dalej kwitnie pierwiosnek ząbkowany niebieściuch i różyczki ;:306 no i niezmordowana smagliczka ;:108
Aga u nas tez chłodno i wilgotno po tej mgle...to wiesz potęguje uczucie zimna ;:4 ja tez tylko myk myk i do domku, choć niebawem muszę się zawinąć i ruszyć do urzędu...a nie chce mi się tych moich obolałych gnatków ruszać :uszy Nastawiłam trzecią kawkę ...siądziesz na chwilkę ;:196
Aneczka i u ciebie słoneczko ;:oj ...u mnie jakby jaśniej...mam nadzieje ,ze sie przebije ta gwiazda....bo zima najbardziej dołuje mnie brak słońca ... Mówisz kuklik...szaleją nam te roślinki , ja mam nadzieje ,ze rozwiną się jeszcze oczunia ;:306

http://www.youtube.com/watch?v=obgEPWXn_t0

zostawiam wam gościa , który zawsze mi poprawia humor i kocham go od dziecka, chyba na pamięc znam ten tekst...nie mam pojecia o czym on spiewa ...ale to musi byc cos super :) No i pokazuje jak ćwiczyć brzuszki :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Forsycja mówisz na stół Bożonarodzeniowy to, żebyś zamawiast banieczek ...... jajek nie zaczęła malować :;230
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chorowitko :wit tulę mocno zdrówka życząc ;:168
Trzym się cieplutko
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Brzuszki, jak brzuszki, ale żeby krzesła w zębach nosić ;:oj.
Faktycznie, energetyczny facet, umarłego by ożywił ;:306.
Kręgosłupa nie lekceważ, może urządź mu gorącą kąpiel relaksującą z solami ;:224.

;:196 Jagoda
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko widzę, że od rana buszujesz po Forum, więc przyszłam na wspólną kawkę ;:196
Dziś jakieś głupie myśli spać mi nie dały....więc wstałam już o 5 i się relaksuję :wink: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”