Ja miałam wielki zapał w ubiegłym roku, a w tym kuje dla ocen i to mnie powoli zabija.
Przedmioty sa nudne, jakies metody badan, statystyka, technika pisania prac, zajecia z podstaw informatyki - do czego słuzy komputer i jak się pisze małe i duze literki, jak zrobić polskie litery...marginesy w wordzie - co dziwne są młode dziewczyny, ktore tego potrzebują - wiele przedmiotów nie jest związanych z kierunkiem studiów tylko z tym, zeby dobrze napisac pracę - męczą mnie okropnie.
Wytrzymam, wiecie zagadam nie na temat i rozluźniam sytuację. Choc nie u KAŻDEJ DR sie da. Jest taka jedna, którą trzeba zrozumieć - musiała mieć ciezkie dzieciństwo...
wielkakulka pisze:Wytrzymam, wiecie zagadam nie na temat i rozluźniam sytuację. Choc nie u KAŻDEJ DR sie da. Jest taka jedna, którą trzeba zrozumieć - musiała mieć ciezkie dzieciństwo...
Na każdym kierunku Aniu są rzeczy bardzo ciekawe i tło (czy mniej ciekawe), ale zaliczyć trzeba jedno i drugie wiesz już przecież. Stypendium pewniejsze niż totek!
Juz mam stypendium, ale w tym semestrze tego tła tak duzo, ze musze się mocniej przykładać. Łatwiej uczyc się czegos co mnie interesuje. Myslałam, ze pierwszy rok trudny, a tu drugi taki ...nieciekawy