Dziewczyny może wiosną coś się ruszy :P Musi się ruszyć :P Grażynko już kupiłam dla Ciebie :P teraz poczeka na nasze spotkanie :P
Jak tylko upolują jakąś hoję za normalne pieniądze zaraz napiszę :P
Dziewczyny jeśli chodzi o kerrii to mam mozliwośc zamówienia jej ale trzeba wsiąść 12 sztuk i odebrać w Warszawie koszt jednej sadzonki ukorzenionej to 16zł...
na hoję kerri to byłabym chętna,ale czy ktoś z warszawy mógłby mi ją odebrać i przysłać,oczywiście pokryję koszty,bo jeżeli nie znajdę takiej osoby to niestety osobiście też jej nie odbiorę
Ach ta hojomania jest nie do wytrzymania, tak się na te piękności napatrzyłam, że aż... I pomyśleć że mój znajomy miał kiedyś 57 gatunków hoi... ale teraz zostało mu już tylko sześć niestety bo bez mrugnięcia okiem wszystkie bym mu obskubała
Chłop jak sięga, to przysięga, jak dostaje, to przestaje.
ania007 pisze:Ach ta hojomania jest nie do wytrzymania, tak się na te piękności napatrzyłam, że aż... I pomyśleć że mój znajomy miał kiedyś 57 gatunków hoi... ale teraz zostało mu już tylko sześć niestety bo bez mrugnięcia okiem wszystkie bym mu obskubała
No co Ty... aż 6 hoj jest jeszcze do skubnięcia Myśl pozytywnie
Mam nadzieję że będę miała z czego skubać, bo u mnie choroba przybiera na sile. Najwyżej zażyczę sobie żeby mi szukał w świecie sadzonek albo chociaż szczepek... a niech spróbuje nie znaleźć
ania007 pisze:Mam nadzieję że będę miała z czego skubać, bo u mnie choroba przybiera na sile. Najwyżej zażyczę sobie żeby mi szukał w świecie sadzonek albo chociaż szczepek... a niech spróbuje nie znaleźć
Coś mnie się zdaje że będę sobie życzyła w imieniu większej liczby osób, hihihi Ciekawe co na to powie mój znajomy, który i tak ma mnie za szurniętą (oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu bo sam kocha kwiaty i ma cuda o których my tylko możemy marzyć)