Moje spełnione marzenie - tu.ja cz.5
- hala67
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie - tu.ja cz.5
Izuniu, piękna różyczka, trzymam kciuki za Twoją wytrwałość
.

Pozdrawiam Hala
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja próbuję jeszcze raz
Bezpośrednią zachętą będą pieniądze odkładane do miseczki. Ile nie spalę, tyle moje 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
tak jak ja rzucałam to była swietna motywacja, kazda paczka to roślinka , a nawet dwie

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Iza jak będzie cos więcej w ofercie p.Marka daj znać .nowy zakup fajnie się prezentuje .ja prymulki mam w domku teraz
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piękny prezent Izo,oby wytrzymał ,żeby mozna wysadzić do ogrodu.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewa - trzymam kciuki. Motywację masz dobrą i dość kosztowną, więc powinno się udać. Jak znajdziesz namiary na fajne i niedrogie paprocie to pamiętaj o mnie.
Halinko - dziękuję. Prymulki bardzo lubię choć nie wszystkie z nich lubią mnie.
Grażynko - prymulki warto kupować i mieć. Wiosna bez nich traci urok.
Basówko - wielkie dzięki! Wszystkie marzenia w jeden rok?! Może raczej nie. To może być niebezpieczne
Ja Tobie też życzę wszystkiego dobrego i samych sukcesów ogrodniczych. Pewnie jeszcze niejedną wspólna korbę mamy
Pokaż koniecznie swoje prymulki. Może coś wymienimy wiosną lub latem.
Dorotko - ja też na początku swojej abstynencji kupowałam sobie co miesiąc mały prezent roślinno-ogrodniczy. Potem tak dobrze było mi z niepaleniem, że przestałam liczyć te miesiące. Ten pierwiosnek japoński jeszcze u mnie nie zimował. Jest jednak dość okazały i chyba warto go mieć. No cóż...z bodziszkami jest pewien kłopot. Traktuję je troszkę po macoszemu
i mają mało zdjęć. Postaram się jednak poszukać i pokazać.
Witaj Marzenko! Dawno się nie pokazywałaś na Forum. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK. Również życzę powodzenia w Nowym Roku. Cieszę się, że zajrzałaś.
Jacku wszystkie te pierwiosnki kupiłam w zeszłym roku. Zobaczymy czy przeżyją zimę. Na pewno pokażę barwinka jeśli uda mu się zakwitnąć. Ciekawe czyj szybciej zakwitnie - mój czy Twój - bo widziałam u Ciebie podobne zdjęcie.
Wiesz Krysiu, że ja jestem nieduża i takie kwiatki lubię. Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...Skalniak troszkę rozrósł się i mam więcej miejsca na nowe maluszki
Żałuję, ale chyba nie dam rady pojechać na ten zlot. Czytałam, że sprawdzałaś połączenia. Niestety nasz rejon to kolejowa pustynia. W rachubę wchodzi tylko własny transport.
Dzięki Edwardzie za wizytę i życzenia. I ja życzę Wam wszystkiego dobrego. W sprawie fotek niestety nie pomogę, bo nie jestem dobra w te klocki. Obsługuję tylko fotosika i inne programy są dla mnie czarną magią
Halinko mam wrażenie, że najgorsze już za mną i dam radę. O dziwo rozstałam się z papierochami bezboleśnie i z własnej woli. Chociaż muszę przyznać, że nasze Forum troszkę mi w tym pomogło
Andrzejku masz już kwitnące prymulki w domu?
Kupione czy z ogrodu?
Małgosiu mam nadzieję, że uda mi się utrzymać przy życiu do kwietnia-maja i wtedy przesadzę ją na działkę. Kilka miniaturek już tam rośnie.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Jeśli tak to z góry przepraszam. Ostatnio sporo zmian na Forum. Chociaż przyznam się, że byłam przerażona jak nie znalazłam w starym miejscu działu z wątkami osobistymi
Wracając do bzików to mam ich jeszcze kilka. Np. ubóstwiam goździki. I niech sobie niektórzy marudzą, że to kwiaty minionej epoki. Mi to nie przeszkadza wcale.

Halinko - dziękuję. Prymulki bardzo lubię choć nie wszystkie z nich lubią mnie.
Grażynko - prymulki warto kupować i mieć. Wiosna bez nich traci urok.
Basówko - wielkie dzięki! Wszystkie marzenia w jeden rok?! Może raczej nie. To może być niebezpieczne

Dorotko - ja też na początku swojej abstynencji kupowałam sobie co miesiąc mały prezent roślinno-ogrodniczy. Potem tak dobrze było mi z niepaleniem, że przestałam liczyć te miesiące. Ten pierwiosnek japoński jeszcze u mnie nie zimował. Jest jednak dość okazały i chyba warto go mieć. No cóż...z bodziszkami jest pewien kłopot. Traktuję je troszkę po macoszemu

Witaj Marzenko! Dawno się nie pokazywałaś na Forum. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK. Również życzę powodzenia w Nowym Roku. Cieszę się, że zajrzałaś.
Jacku wszystkie te pierwiosnki kupiłam w zeszłym roku. Zobaczymy czy przeżyją zimę. Na pewno pokażę barwinka jeśli uda mu się zakwitnąć. Ciekawe czyj szybciej zakwitnie - mój czy Twój - bo widziałam u Ciebie podobne zdjęcie.
Wiesz Krysiu, że ja jestem nieduża i takie kwiatki lubię. Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...Skalniak troszkę rozrósł się i mam więcej miejsca na nowe maluszki

Dzięki Edwardzie za wizytę i życzenia. I ja życzę Wam wszystkiego dobrego. W sprawie fotek niestety nie pomogę, bo nie jestem dobra w te klocki. Obsługuję tylko fotosika i inne programy są dla mnie czarną magią

Halinko mam wrażenie, że najgorsze już za mną i dam radę. O dziwo rozstałam się z papierochami bezboleśnie i z własnej woli. Chociaż muszę przyznać, że nasze Forum troszkę mi w tym pomogło

Andrzejku masz już kwitnące prymulki w domu?

Małgosiu mam nadzieję, że uda mi się utrzymać przy życiu do kwietnia-maja i wtedy przesadzę ją na działkę. Kilka miniaturek już tam rośnie.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Jeśli tak to z góry przepraszam. Ostatnio sporo zmian na Forum. Chociaż przyznam się, że byłam przerażona jak nie znalazłam w starym miejscu działu z wątkami osobistymi

Wracając do bzików to mam ich jeszcze kilka. Np. ubóstwiam goździki. I niech sobie niektórzy marudzą, że to kwiaty minionej epoki. Mi to nie przeszkadza wcale.

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Iza, podam Ci na pw nazwę miejsca z paprociami
Żegnać się z nałogiem będę od poniedziałku-łatwiej mi z dala od domu. Powód szczytny-więcej róż
Pamiętasz, żeby pierwiosnek Vialli podzielić wiosną?

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tez lubię gożdziki, zwłaszcza te pachnące.
Ale jakoś dużo mi wypadło, więc może czas pomyśleć o uzupełnieniu ?
Ale jakoś dużo mi wypadło, więc może czas pomyśleć o uzupełnieniu ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Ja też bardzo lubię goździki. I takiego maluszka również mam.
Pozdrawiam Hala
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
ja je tez lubię, sadzę plamami , ze wzgledu na te srebrno-niebiskie liście, i pachnące kwiaty naturalnie ,ale dzięki liściom są efektowne cały sezon 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Izuniu, mam nadzieję, że weekendowy wypad do Gdańska udany 
Gratuluję rzucenia papierosów!! Nagroda śliczna i w pełni zasłużona

Gratuluję rzucenia papierosów!! Nagroda śliczna i w pełni zasłużona

Miniatura różana wyjątkowej urody 
Chyba też sobie taką kupię, bo pod koniec maja obchodzę 20. rocznicę niepalenia
Ojej... za 20 lat to może mi się jakaś wielka Helena Lykkefund należy

Chyba też sobie taką kupię, bo pod koniec maja obchodzę 20. rocznicę niepalenia

Ojej... za 20 lat to może mi się jakaś wielka Helena Lykkefund należy

Witaj Iza
kurcze nie zdawałam sobie sprawy że aż takie zaległości mam w Twoim wątku
Piękne wspominki , nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy ile tego rośnie w ogrodzie do czasu aż zacznie przeglądać archiwum
Już nie raz pisałam że masz dużo ciekawych roślinek i mniemam że to jeszcze nie koniec kolekcjonowania
Podobają mi się zawilce wieńcowe ze względu na cudne kolorki , uwielbiam też tak jak Ty gożdziki nie mówiąc o floksie szydlastym tego mam całe połacia . Ktoś kiedyś powiedział że u mnie nic nie rośnie poza floksem
Dzięki za moje /Twoje
miło było
Trzymaj się zdrowo

Piękne wspominki , nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy ile tego rośnie w ogrodzie do czasu aż zacznie przeglądać archiwum

Dzięki za moje /Twoje

Trzymaj się zdrowo

Bardzo proszę o założenie nowej części wątku i poinformowanie mnie o tym, żebym tą mógł zamknąć
Żeby forum mogło dobrze i sprawnie technicznie funkcjonować, długość wątku powinna mieścić się między 60 a 80 stronami

Żeby forum mogło dobrze i sprawnie technicznie funkcjonować, długość wątku powinna mieścić się między 60 a 80 stronami