Moje spełnione marzenie - tu.ja cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie - tu.ja cz.5

Post »

Izuniu, piękna różyczka, trzymam kciuki za Twoją wytrwałość ;:215 .
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja próbuję jeszcze raz :D Bezpośrednią zachętą będą pieniądze odkładane do miseczki. Ile nie spalę, tyle moje :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

tak jak ja rzucałam to była swietna motywacja, kazda paczka to roślinka , a nawet dwie ;:108 ;:108
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Iza jak będzie cos więcej w ofercie p.Marka daj znać .nowy zakup fajnie się prezentuje .ja prymulki mam w domku teraz
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Piękny prezent Izo,oby wytrzymał ,żeby mozna wysadzić do ogrodu.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewa - trzymam kciuki. Motywację masz dobrą i dość kosztowną, więc powinno się udać. Jak znajdziesz namiary na fajne i niedrogie paprocie to pamiętaj o mnie.
Halinko - dziękuję. Prymulki bardzo lubię choć nie wszystkie z nich lubią mnie.
Grażynko - prymulki warto kupować i mieć. Wiosna bez nich traci urok.
Basówko - wielkie dzięki! Wszystkie marzenia w jeden rok?! Może raczej nie. To może być niebezpieczne ;:224 Ja Tobie też życzę wszystkiego dobrego i samych sukcesów ogrodniczych. Pewnie jeszcze niejedną wspólna korbę mamy :wink: Pokaż koniecznie swoje prymulki. Może coś wymienimy wiosną lub latem.
Dorotko - ja też na początku swojej abstynencji kupowałam sobie co miesiąc mały prezent roślinno-ogrodniczy. Potem tak dobrze było mi z niepaleniem, że przestałam liczyć te miesiące. Ten pierwiosnek japoński jeszcze u mnie nie zimował. Jest jednak dość okazały i chyba warto go mieć. No cóż...z bodziszkami jest pewien kłopot. Traktuję je troszkę po macoszemu :oops: i mają mało zdjęć. Postaram się jednak poszukać i pokazać.
Witaj Marzenko! Dawno się nie pokazywałaś na Forum. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK. Również życzę powodzenia w Nowym Roku. Cieszę się, że zajrzałaś.
Jacku wszystkie te pierwiosnki kupiłam w zeszłym roku. Zobaczymy czy przeżyją zimę. Na pewno pokażę barwinka jeśli uda mu się zakwitnąć. Ciekawe czyj szybciej zakwitnie - mój czy Twój - bo widziałam u Ciebie podobne zdjęcie.
Wiesz Krysiu, że ja jestem nieduża i takie kwiatki lubię. Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...Skalniak troszkę rozrósł się i mam więcej miejsca na nowe maluszki :tan Żałuję, ale chyba nie dam rady pojechać na ten zlot. Czytałam, że sprawdzałaś połączenia. Niestety nasz rejon to kolejowa pustynia. W rachubę wchodzi tylko własny transport.
Dzięki Edwardzie za wizytę i życzenia. I ja życzę Wam wszystkiego dobrego. W sprawie fotek niestety nie pomogę, bo nie jestem dobra w te klocki. Obsługuję tylko fotosika i inne programy są dla mnie czarną magią :oops:
Halinko mam wrażenie, że najgorsze już za mną i dam radę. O dziwo rozstałam się z papierochami bezboleśnie i z własnej woli. Chociaż muszę przyznać, że nasze Forum troszkę mi w tym pomogło ;:180
Andrzejku masz już kwitnące prymulki w domu? :shock: Kupione czy z ogrodu?
Małgosiu mam nadzieję, że uda mi się utrzymać przy życiu do kwietnia-maja i wtedy przesadzę ją na działkę. Kilka miniaturek już tam rośnie.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Jeśli tak to z góry przepraszam. Ostatnio sporo zmian na Forum. Chociaż przyznam się, że byłam przerażona jak nie znalazłam w starym miejscu działu z wątkami osobistymi ;:108

Wracając do bzików to mam ich jeszcze kilka. Np. ubóstwiam goździki. I niech sobie niektórzy marudzą, że to kwiaty minionej epoki. Mi to nie przeszkadza wcale.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Iza, podam Ci na pw nazwę miejsca z paprociami :D Żegnać się z nałogiem będę od poniedziałku-łatwiej mi z dala od domu. Powód szczytny-więcej róż 8-) Pamiętasz, żeby pierwiosnek Vialli podzielić wiosną?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iza fajne paprociesa np.tu http://www.rosliny-magda.pl ;:108
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tez lubię gożdziki, zwłaszcza te pachnące.
Ale jakoś dużo mi wypadło, więc może czas pomyśleć o uzupełnieniu ?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

tu.ja pisze: ... ubóstwiam goździki. I niech sobie niektórzy marudzą, że to kwiaty minionej epoki. Mi to nie przeszkadza wcale.
Obrazek
Ja też bardzo lubię goździki. I takiego maluszka również mam.
Pozdrawiam Hala
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja je tez lubię, sadzę plamami , ze wzgledu na te srebrno-niebiskie liście, i pachnące kwiaty naturalnie ,ale dzięki liściom są efektowne cały sezon ;:108
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Izuniu, mam nadzieję, że weekendowy wypad do Gdańska udany :)
Gratuluję rzucenia papierosów!! Nagroda śliczna i w pełni zasłużona ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

Miniatura różana wyjątkowej urody :-)
Chyba też sobie taką kupię, bo pod koniec maja obchodzę 20. rocznicę niepalenia :tan
Ojej... za 20 lat to może mi się jakaś wielka Helena Lykkefund należy ;:224
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj Iza :wit kurcze nie zdawałam sobie sprawy że aż takie zaległości mam w Twoim wątku :oops:
Piękne wspominki , nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy ile tego rośnie w ogrodzie do czasu aż zacznie przeglądać archiwum :roll: Już nie raz pisałam że masz dużo ciekawych roślinek i mniemam że to jeszcze nie koniec kolekcjonowania :lol: Podobają mi się zawilce wieńcowe ze względu na cudne kolorki , uwielbiam też tak jak Ty gożdziki nie mówiąc o floksie szydlastym tego mam całe połacia . Ktoś kiedyś powiedział że u mnie nic nie rośnie poza floksem :;230
Dzięki za moje /Twoje ;:102 miło było ;:167
Trzymaj się zdrowo ;:196
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Bardzo proszę o założenie nowej części wątku i poinformowanie mnie o tym, żebym tą mógł zamknąć :)
Żeby forum mogło dobrze i sprawnie technicznie funkcjonować, długość wątku powinna mieścić się między 60 a 80 stronami :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”