Witajcie mili goście, serdecznie dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Ciągle borykam się z czasem, na działce jeszcze trochę zaległości, przeszkadzają deszcze, nadrabiam w każdej wolnej chwili a tu święta, też trzeba przygotować trochę przysmaków, staram się temu wszystkiemu podołać.
Zeniu jest dokładnie jak piszesz remont zakończony i mieszkanie na "błysk", żebyś wiedziała jak to ulga po takim bałaganie. Wiosna zwitała na dobre, coraz więcej kwiatów zaczyna kwitnąć, jak przyjemnie patrzy się na te kolory.
Igor wiosna to najpiękniejszy okres w przyrodzie, wszędzie gdzie spojrzymy jest pięknie i u mnie zrobiło się kolorowo.
Iwonko chciałabym żeby cała robota była za mną ale przede mną też jeszcze wiele pracy. Ciemierniki to jedne z najpiękniejszych wiosennych kwiatów.
Geniu wspominasz o kwiatach jakie u mnie podziwiasz, nie wiem o które chodzi. Kupiłaś też kwiatek blado-żółty ale jaki? i te "kilka pięknych" to chyba chodzi o pierwiosnki, rzeczywiście są przepiękne, nie widziałam takich. Co do przezimowania Rh i azalii to sytuacja nie jest wesoła, trzy Rh i dwie azalijki japońskie zmarzły całkowicie, inne częściowo uszkodzone, okaże się później w maju jak będą wyglądały. Innych szkód wśród roślin nie zauważyłam. Długo mam działkę ale takiej zimy nie pamiętam.
Serdecznie moich gości pozdrawiam i obiecuję w najbliższym czasie wasze ogrody odwiedzić.
Kilka dzisiejszych zdjęć.