W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Halinko, my kobiety bez róż żyć nie możemy :D
Sama kupiłam również 3 szt, a na te okrywowe namawia mnie koleżanka i Ty również kusisz :D
Ale tam gdzie chciałaby je posadzić, to na razie sterta kamieni na oczko, wiec pewnie będę musiała poczekać.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Witaj HALINKO .Widzę ,że znów dopadło cię choróbsko ,tym razem różane . :lol:
Cieszę się że to załapałaś ,bo będziemy mogli się cieszyć twoim różanym ogrodem .
Masz już i tak piękny ogród,a teraz dojdą jeszcze królowe ,oj będzie się działo ............ :wink:
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Halinko a gdzie kupiłaś róże w takiej cenie?
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
dankaja
50p
50p
Od: 17 lut 2009, o 14:20

Post »

Ja tez bym chciała abyzmy blisko mieszkały.Nie mieszkam w Starym Saczy musze jechac w druga strone,bo do Tegoborzy.Bardzo czesto jeżdze do szkółki czy do sklepu ogrodniczego (nie wiem jak sie to nazywa)jak sie własnie jedzie w strone Starego Sacza.Dzisiaj własnie byłam w Nowym Saczu zakupiłam w biedrace różne cebulki,nie mogłam sie oprzec.
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Cześć Halinko! :D Nie będziesz żałowała jak nabędziesz róże okrywowe, ja do tej pory miałem różową kwitnie całe lato, aż do przymrozków. W tym roku dokupiłem białą i czerwoną były po 6zł. Poszukuję jeszcze żółtej.
Pozdrawiam cieplutko :D
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Halinko tak proszę kup mi 3 sztuki różowej i białej.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Halinko róże są piękne, ale jest tyle ślicznych roślinek że jeszcze na nie jedną zachorujesz :roll:

Zauważyłam że Halinko z Ciebie "Nocny Marek"

Grzesiu ja pamiętam o tej żółtej, noszę zapisaną w portfelu :lol: jak spotkam to kupię
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Halinko forumki polecają różę odmiany The Fairy-różowa. Zajrzyj do mnie na zdjęcie.
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Kochaniu, witam serdecznie :D

Byłam dzisiaj w BRICO, ale niestety róż okrywowych nie było :cry:

Grażynko, jak gdzieś spotkam, to będę pamiętała o Tobie ... karteczka z nazwami róż w torebce :lol:
Zaraz zerknę do Ciebie na The Fairy-różową :-)

Jollluś, ojjj tak, nocny ze mnie marek ... do kompa siadam dopiero po 20, a przeczytać muszę wszystkie wiadomości, nooo i schodzi mi do ... :lol:

Grzesiu, Grażynka zaraziła mnie różami okrywowymi :wink: ... też będę polowała na żółte i jeszcze na herbaciane i pomarańczowe :D

Danusiu, ja mieszkam w Nowy Sączu. W Starym Sączu mam ogródek i tam mieszka rodzina mojego męża. W Tęgoborzy ożenił się syn, siostry mojego męża, z Anią Jungiewicz, ale mieszkają z Nowym Sączu.
A w której Biedronce robisz zakupy ? Jak tej, na tz. Boconiu, to może się tam już kiedyś otarłyśmy o siebie :lol:
Danusiu, u nas jest tyle agrosadów i szkółek, że nie za bardzo wiem, o którą Ci chodzi :oops: Czy to jest koło Ołtarza Papieskiego ?

Lidziu, w piątek pojechałam z M do BRICO MARCHE po żółtą magnolie i zamiast magnolii kupiłam róże :oops: ... zakup nieplanowany dlatego nie miałam pojęcia jakie róże kupić, a kupiłam bo były taniutkie :lol: Dzisiaj, z karteczką, z nazwami róż , pojechałam sama autobusem, ale róż nie kupiłam :lol:

Joluś, chciejstwo różane ... nieplanowane, hihihi ;-)

Alinko, miło mi, że mogłam być pomocna, cieszę się, że mnie odwiedziłaś i zapraszam bardzo serdecznie :-D
Muszę Ci powiedzieć, że jesteś bardzo podobna do siostry mojego męża jak była w Twoim wieku :D

Reniu, to nie handel ... to pomoc koleżeńska, ale z tym US, to nigdy nic nie wiadomo, hihihi :lol:

Monisiu, jak już wiesz, zakupy różane dzisiaj nie były udane :-( ale kupiłam skrzyneczki balkonowe, ziemię i już incarvillea przesadzona ... w pozycji poziomej :lol:

Cynthia, ślicznie dziękuję :D

Iduniu, dzięki, ale w Nowym Sączu nie ma OBI :(
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Halinko, odpowiednie róże na pewno jeszcze znajdziesz, przecież dopiero tak naprawdę zacznie się sezon :)
Cieszę się, że incarvillea już przesadzona i jeszcze trochę, a będziesz się cieszyć jej kwiatami :)
Spokojnej nocy :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Kupiłam na allegro Lovely Fire - zobaczymy co z tego wyrośnie, do tego Bonikę :)
Pan poradził mi żebym sadził pod koniec marca - wtedy zdąrzy się ukorzenić. Ukorzeni się zanim zacznie całą siłę koncentrować na wypuszczaniu liści. Płaciłam po 5 zł za sztukę ale jak zamówiłam 2 LF dostałam 3, jedną B dostałam 2
Ogródek EdytyB

zapraszam
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Pozdrawiam zimowo. Nasypało śniegu. :(
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
dankaja
50p
50p

Post »

Ja na tarnowskiej przewaznie ale nie raz tez na Boconiu bywam.Własnie koło ołtarza papieskiego,od nich kupowałam 30tui w tamtym roku,rosna mi bardzo dobrze.Jaki ten swiat jest mały.Własnie wczoraj kupiłam10 doniczek kwadratowych w biedronce,co ty onich sadzisz opłacało sie za 3.49 i pare oczywiscie jakis bylin bo nie mogłam przejsc obojetnie.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Halinko ja też obserwuję okrywowe róże jak tylko spotkam będę pamiętać o Tobie ;:113
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
dankaja
50p
50p

Post »

Znam mame Ani,nasza pani doktor pediatra,i znam jej siostre co jest nauczycielka w gimnazjum w Tegoborzy.To wpadniesz czasami na kawe,tylko na pewno powstydze sie moim ogrodem,bo ty masz taki piekny a ja dopiero zaczynam,2rok ogrodek to niewiele a czasami funduszy brak bo konczymy dom ale ciesze sie z tego co mam bo to jest tylko moje i mojej rodzinki.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”