Z tymi cebulkami, to chyba wszyscy tak mają. Ja każdego roku jak sadzę jakieś rosliny jesienią, to wykopuje, a najczęściej uszkadzam jakieś cebulki

Wisienka pisze:Ech... pogaduchy urządzacie, a ja potem nie umiem nadgonić zaległości!![]()
Ale co się uśmiałam, to moje ...![]()
No no ... 100 cebul!?Będzie co oglądać na wiosnę.
Ja malutko posadziłam, ale i tak się z tego cieszę. I też niestety natrafiłam w dwóch
miejscach na posadzone wcześniej, a właściwie nie wyciągnięte cebulki.
Izuś, ten bodziszek tak się nazywa i już.chatte pisze:Śliczne masz te bodziszki Gabi! Tylko czemu na zdjęciu białego jest napisane "czerwony"?
Z tymi cebulkami, to chyba wszyscy tak mają. Ja każdego roku jak sadzę jakieś rosliny jesienią, to wykopuje, a najczęściej uszkadzam jakieś cebulki![]()
Madziu, nie wszystkie kwitły obficie.maakita pisze:Jakie masz piękne bodziszki, a moje to coś tak słabo kwitły.
No niestety, moje już dawno przekwitłykorzo_m pisze:Gabrysiu bodziszki masz piękne, mój różowy dalej kwitnie.
Dorotko, nie będzie taka duża, jedno przęsło będzie miało chyba 1,80m.korzo_m pisze:Gabrysiu przecież zawsze u Ciebie jest co oglądać, łazienka też musi być ładna![]()
, a jaka będzie ta pergola z tego co pokazujesz chyba duża?