Witajcie Kochani
Dziś piękny mroźny dzień w dodatku niedziela więc czas na wyjazd, działeczka czeka, ptaszki i kotki też. Pojechałam było pięknie śniegu napadało sporo więc odśnieżanie nas czekało. Mąż od razu za łopatę, a ja za jedzonko dla pupili było wspaniale, ale wystarczyła godzina żebym zmarzła. Pooglądałam trochu tu i tam, obsypałam śniegiem roślinki te co nie miały śniegu, albo miały go mało i uciekałam do domku.
Tak wygadała działeczka
Po powrocie do domku przy ciepłej herbatce z soczkiem zamówiłam mieczyki, cebulę żółtą i czerwoną, słonecznik i ogórki.
Przymierzałam się też do przesadzenia już papryki która posiałam w połowie stycznia, ale jednak się wstrzymałam może jutro to zrobię. Ostatnio nie miałam na nic czasu za co was przepraszam, ale mój wnusio był w szpitalu na wycinanie migdałka i podcinanie więzidelka cały czas opiekowałam się wnusią a córka z zięciem albo w szpitalu albo odsypiali potem dzień babci i dziadka. Dopiero teraz trochu luzu mam i będę odrabiała zaległości.
Witaj
Maju oj tak za kotami to ja jestem bardzo, ale i nie tylko kocham wszystkie zwierzęta. Pozdrawiam cieplutko życzę udanego tygodnia dużo słoneczka i zdrówka
Lucynko witaj serdecznie storczyki to prezenty od dzieci wiedzą co ja lubię

U nas sporo śniegu i mrozu szkoda że dzieciaki nie mogą korzystać bo Kacperek po szpitalu. Mam nadzieję że snieg trochu poleży i jeszcze bałwana ulepią. Pozdrawiam życzę

zdrówka
Witaj
Danusiu Julii to faktycznie pierwszy śnieg ona ma dopiero półtora roczku i bardzo się cieszy, ale mało może korzystać z tych przyjemności była tylko dwa razy na sankach z braku czasu, ale tak to juz jest. Pozdrawiam życzę miłego dnia zdrówka kochana i duzo
Witaj
Aniu ja po niedzieli chce wysiać seler i cos jeszcze muszę zobaczyć co się sieje i co ja tam mam do siania muszę też przesadzić paprykę. To Aniu bierzemy się do roboty. Pozdrawiam życzę zdrówka słoneczka

i udanego tygodnia
Pozdrowienia dla wszystkich