Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziorku przed paroma minutkami spoglądałam w kalendarz i wydawało mi się ,że macie wrócić dopiero jutro , ale radość moja jest wielka , że jesteście już w domku .Chyba dobrze wypoczęłaś co ? . Muszę zajrzeć do Ciebie na stronkę , bo może masz jakieś zdjątka .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Izo i Reniu u nas leje jak z cebra . Zimno jest i beznadziejnie , bo nic nie można robić w ogródku . Pilnowałam dziś kreta , ale deszcz mnie wgonił do domku i nic z tego nie wyszło .Pogodynki nadają poprawę pogody od środy to może wyłożę te moje tony kamyków na rabatki , tęsknię już za pracą na polu , a tu ciągle pada . Powiem Wam jednak , że kwiaty i róże dzielnie się trzymają jak na tą pogodę . Reniu oliki wstawiłam do ganku , bo bałam się że
jest trochę za zimno dla nich .
Pozdrawiam Was cieplutko Zosia
jest trochę za zimno dla nich .
Pozdrawiam Was cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zosiu - u nas z pogodą tak samo jak u ciebie. Buro i ponuro a tu na ogrodzie jeszcze tyle pracy. Ja jeszcze nie wsadziłam żadnych cebulek.
A mnie udalo się właśnie złapać kolejnego kreta do łapki i pojechał sobie daleko... daleko... w pola. Mój M za każdym razem mówi, że nie będzie "taksówkarzem" kretów - ale cierpliwie je wywozi.
A mnie udalo się właśnie złapać kolejnego kreta do łapki i pojechał sobie daleko... daleko... w pola. Mój M za każdym razem mówi, że nie będzie "taksówkarzem" kretów - ale cierpliwie je wywozi.
- andriu53
- 1000p
Spis wątków
Spis wątków
Jaki bajeczny ogród wspaniałe róże,lilie i ten perukowiec jednym tchem obejrzałam cały ogród i jestem pod wielkim wrażeniem kocham takie klimaty
kosztowało was to ogrom pracy ale było warto naprawdę podziwiam

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- andriu53
- 1000p
Witam Cię cieplutko Krysiu w mym zielonym raju . Kilka razy byłam w Twoim ogrodzie , bo jest naprawdę cudowny . Mój cieniutko stoi obok Twoich śliczności . Włożyłam dużo pracy w zagospodarowanie , ale to jeszcze nie to co mi się marzy , na wszystko potrzeba czasu a ja go niestety nie mam . U nas ciągle pada i jest bardzo zimno , co chcę zabrać się do pracy to zaczyna lać . Od sąsiada nasiało mi się masę chwastów i nie mam jak ich usunąć . Rosną jak zwariowane przy takiej pogodzie . Zapraszam Cię serdecznie w wolnym czasie na wirtualną kawkę .
Pozdrawiam Zosia
Pozdrawiam Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Jolu u nas pada od tygodnia , a mnie coś się robi jak patrzę na te kupy kamyków , bo nie mogę ich rozłożyć . Może pogodynki wreszcie trafią z prognozą i będzie trochę ciepełka . Wiesz , że jeszcze nie wsadziłam mojego drzewka , bo leje i jest bardzo mokro . Mam jeszcze masę tulipanów do wsadzenia , zastanawiam się czy ja to wszystko zdążę zrobić .
Cieplutko Cię pozdrawiam Zosia
Spis wątków
Spis wątków
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie
bardzo mi sie spodobała rabatka obsypana kamykami,
rosnące na niej kwiatki zostały ładnie wyeksponowane,
ja mm taki kawałek przy studzienkach od szamba
i brak mi było pomysły na zagospodarowanie, więc jeśli
pozwolicie to przeniosę Wasz pomysł do siebie

bardzo mi sie spodobała rabatka obsypana kamykami,
rosnące na niej kwiatki zostały ładnie wyeksponowane,
ja mm taki kawałek przy studzienkach od szamba
i brak mi było pomysły na zagospodarowanie, więc jeśli
pozwolicie to przeniosę Wasz pomysł do siebie
Pewnie Danusiu , że ściągaj tylko nie rób w linii prostej , zrób sobie nierównomierne załamania , to będzie wyglądać ekstra . Ja mam tak zrobione , na zdjęciu tego nie widać , jak więcej ułożę kamyków to Ci podeślę zdjątko , cobyś sobie obejrzała i oceniła , czy Ci się to podoba .
Spis wątków
Spis wątków