Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
Aniu ja stawiam na Urszulę Ledóchowską,ale mogę się mylić 

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aniu, przydreptałam do ciebie po sporych zaległościach, trochę przerażona, że nie zdążę już w tym wątku pochwalić powojników
Innocent jest cudny, troszkę szkoda, ze wybarwia się na taki bardzo biały i traci mojtkowość
Co raz bardziej zastanawiam się nad małą syrenką..No słodziutka jest 

..Aneczko ten różowy kwiat to firletka poszarpana, typowy kwiat łąkowy, więc nie wiem skąd się u Ciebie wziął

-- 27 maja 2014, o 07:25 --
..podkradam patent z beczką, suuuper, jeszcze tylko beczkę muszę skombinować i gotoweDorfi pisze:Zobacz co znalazłam w sieci![]()
Od razu o Tobie pomyślałam. Beczka ciachnięta na pół.

- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajny pomysl na ta wode u mnie tez by sie cos takiego przydalo:)
..Patusia, nie pozostaje Ci zatem nic innego, jak skombinować stary hydrofor, bo rzeczywiście patent jest dobrypatusia336 pisze:Fajny pomysl na ta wode u mnie tez by sie cos takiego przydalo:)

- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj tak zwlaszcza,ze moja corcia ciagle pluska sie w deszczowce w beczce o wrzuca tak rozne przedmioty 

..dziewczyny, a jak tak z zupełnie innej nomen omen beczki
..macie może jakiś patent /sprawdzone super rękawiczki?/, żeby uniknąć tak koszmarnego brudzenia paznokci?..
..po każdym ryciu w ziemi godzinę szoruję ręce, a i tak wyglądają koszmarnie, próbowałam już różnych rękawiczek, bez oczekiwanego efektu, i za każdym razem kiedy "idę do ludzi", muszę brudek lakierem zamalowywać

..macie może jakiś patent /sprawdzone super rękawiczki?/, żeby uniknąć tak koszmarnego brudzenia paznokci?..
..po każdym ryciu w ziemi godzinę szoruję ręce, a i tak wyglądają koszmarnie, próbowałam już różnych rękawiczek, bez oczekiwanego efektu, i za każdym razem kiedy "idę do ludzi", muszę brudek lakierem zamalowywać

- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Kacha temat czarnego "frenchu" myśmy już szumnie omawiały. Dlatego ja nosze na paznokciach tylko dobrze kryjące kolory.
Stanęło na tym, że najlepiej myć głowę po powrocie z działki. 

..no to mi pomogłyście dziewczyny
..nie pada, więc idę kopać dalej
, na szczęście odpuścił wściekły upał 

..nie pada, więc idę kopać dalej

- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Ja też nienawidzę kiedy ziemia dostaje się pod paznokcie.Przetestowałam już różne rodzaje rękawiczek i chyba pozostało mi zainwestować w lakiery do paznokci w kolorach ziemi 

-
- 500p
- Od: 8 mar 2014, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja mam rękawiczki z Leroya takie dziecięce z żabką!
Po wielu przetestowanych stwierdzam, że rękawiczki muszą być idealnie dopasowane. Jak nie ma nigdzie luzów to ziemia nie włazi do środka. Zawsze nie znosiłam prac w rękawiczkach a teraz te zakładam i działam bez problemu. Są miękkie, wytrzymałe, i dobrze dopasowane. Jak ktoś ma większą łapkę to widziałam, że są i damskie z jakimiś kwiatkami. Ale można sobie i kupić budowlane bo one mają różne rozmiary i łatwiej dopasować

Po wielu przetestowanych stwierdzam, że rękawiczki muszą być idealnie dopasowane. Jak nie ma nigdzie luzów to ziemia nie włazi do środka. Zawsze nie znosiłam prac w rękawiczkach a teraz te zakładam i działam bez problemu. Są miękkie, wytrzymałe, i dobrze dopasowane. Jak ktoś ma większą łapkę to widziałam, że są i damskie z jakimiś kwiatkami. Ale można sobie i kupić budowlane bo one mają różne rozmiary i łatwiej dopasować

..dzięki Amelia, przetestujemy
..
..to ja Wam jeszcze pokażę altanę, którą my skonstruowaliśmy od A do Z własnymi łapkami, w rodzinie siła-ja, małż, mój synek, tata i brat, oto ekipa budowlana
, a efekt na załączonym obrazku
..
..Aneczko, już obiecuję nie zaśmiecać Twojego wątku moimi fotosami, stworzę swój

..i lecę kopać dalej

..to ja Wam jeszcze pokażę altanę, którą my skonstruowaliśmy od A do Z własnymi łapkami, w rodzinie siła-ja, małż, mój synek, tata i brat, oto ekipa budowlana

..Aneczko, już obiecuję nie zaśmiecać Twojego wątku moimi fotosami, stworzę swój

..i lecę kopać dalej

Altana świetna. Pogratulować takich zdolnych mężczyzn w rodzinie 

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Zmoderowano./Iwona
Te są sprawdzone,bardzo fajne,cienkie,ale wytrzymałe,ręka się nie poci jak w lateksowych,dobrze przylegają do dłoni,tak że mały chwaścik chwyci się bez problemu-ale trzeba pamiętać żeby założyć
,ale czy to nie pięknie nieraz pogrzebać w ziemi gołymi " ręcami " ? 
Te są sprawdzone,bardzo fajne,cienkie,ale wytrzymałe,ręka się nie poci jak w lateksowych,dobrze przylegają do dłoni,tak że mały chwaścik chwyci się bez problemu-ale trzeba pamiętać żeby założyć