Witam wszystkich gości. Tyle odwiedzin a gospodyni nie ma.
Przemku jak dla mnie to trój listy są wymagające i dziwne. Lubią cień, nie lubią zaś być przesadzane, w jednym roku zakwitają,w innym zaś tylko wypuszczą listki lub nie pojawią się wcale.
Grażynko ten bielasek to sangwinaria o kwiatach pełnych ''Multiplex''
Marto u mnie psie zęby ,żółte ładnie przyrastają.Inne zaś już tak bujnie nie rosną. Cieszę się,że ismena Ci zakwitła.

Moje posadzone w doniczkach jeszcze długo nie zakwitną.
Aniu jak na razie kwitnie tylko jedne epimedium. Inne kolorki też zakwitną, bo maja pączki.
Iwonko1311 dziękuję i zaglądaj, kiedy tylko możesz. Ja troszkę ograniczam forum, bo obrobić się z wszystkim nie mogę.Sangwinaria też jest kapryśna i nie jest w tym roku ładna, Czekam jeszcze na pokazanie się różowej. Liczę,że jeszcze się pokaże.
Marysiu fajnie,że Twoje szachownice Ci zakwitły. Ja wczoraj na rynku kupiłam sobie rutewkę w żółtym kolorze.
Alu psie zęby choć kwitną krótko,ale mi się bardzo podobają. A ich nazwa wzięła
się z tego,że ich cebule są podobne do psich kłów.
Piotrze witam Cie w moim wątku. Nie wierzę,abyś nie miał co pokazać. Jak założysz swój wątek to się przekonamy.
Jadziu
Weroniko czego nie masz,a pragniesz mieć? Tobie nie przypominają,ale ich cebulki to już tak.
Iwonko wiesz jak bym się cieszyła, gdyby inne tak mi rosły, a inne już tak szybko nie przyrastają i niektóre nawet nie zakwitły.
Zostawiam Wam towarzystwo migdałka.