Po dzisiejszym dniu jakoś łatwiej mi uwierzyć w to, że wiosna jednak przyjdzie-mnóstwo słońca, ciepło, przyjemnie Sasanki wysiałam sobie w zeszłym roku, wlaśnie zaraz po zbiorze nasion. Siewki jesienią widziałam, ale potem na rabacie grasował kret. Na razie jeszcze rabata pod śniegiem, czekam.
Agnieszko jaka piękna dojrzała wiosna na zdjęciach, a sasanki masz dorodne nawet po kwitnieniu, ale jak one ciężkiej gleby nie lubią a ja mam glinę to chyba przestane marzyć o kępie sasanek
Agniesiu dla mnie jesteś mistrzynią w ogrodzie piękne zdrowe dorodne roślinki ,super zestawienia kolorystyczne tylko się od ciebie uczyć ,jak ty to wszystko ogarniasz tyle wszystkiego na każdą porę roku.Jaką masz ziemię i czym nawozisz? Podziwiam normalnie można się rozmarzyć.
Śliczne widoczki. Twój ogród jest w moim stylu tylko kiedy u mnie tak będzie za dużo mam miejsca Jestem jedna z niewielu na forum co narzekam na nadmiar miejsca Chętnie skorzystam z nasion sasanek. Ślimaki beż muszli znam są okropne.
przyszłam podciągnąć sobie trochę morale Twoimi fotkami
Jak zwykle super widoki. Jak Ty to robisz? Ja ryję w tej ziemi, ryję, sadzę i bez efektów. Nawet siewki mi nie wychodzą
Aga, jakie masz plany na weekend? Jeśli pogoda pozwoli, będziesz działaś w ogrodzie?
Ja zamierzam uporządkować front i jeśli nie będzie padało (i wiało) to zrobię oprysk promanalem.