Moi mili Goście...witam w niedzielne popołudnie

. Wróciłam z kościoła , dokończyłam obiad , rzuciłam potem wszystko do zmywarki ...a teraz czas na kawkę i FO . Dzisiaj były bitki z karczku , w sosie własnym , oprószone mąką Syn zrobił ) , kluski śląskie i surówka z selera , marchwi , ogórka kiszonego , porów i kapusty białej .
Słodka Aniu...robiłam - ale dawno - podobny sernik do Twojego , owszem , podzielam opinię , że jest smaczny ...Jednak odkąd mam Tuperware , to drożdżowe piekę bardzo często - zmieniam tylko wypełnienie ...raz owoce , innym razem ser , a niekiedy " rzucam " kakao wymieszane z cukrem , śmietana i budyniem czekoladowym .
Dziękuję za miłe słowa co do dzwonków i szlumbergery

.
Gosiu...to nie Ewa ...tylko Iga ...

, a co do gimnastyki , to czasem ćwiczę ...na drążku

.
Dorotko...w tej wspomnianej misce robi się samo i szybko ....a jaka satysfakcja ...więc zapraszam na to ciasto ...bardzo serdecznie

.
Sadź , sadź , bo najwyższa pora ku temu .
Gosiu /megi ...nie tylko wygląda , ale i wybornie smakuje ...
Lobelię i surfinie oraz kobeę byłam zmuszona wysiać do ziemi ...bo krążki zamówione miesiąc temu w firmie Zdrenka ...jeszcze nie dotarły ...a zamówiłam 72 ...razem z Ewunią / evluk .
Pozdrawiam serdecznie
Danuś...łapię wszystko , co może mi poprawić nastrój ...a onegdaj znalazłam takie coś ...skrapbooking ,,,wiele tam jest porad , świetny blog ... tutaj masz tutorial , jak zrobić
różyczkę
Dziękuję ...już jest dobrze ...Tobie również miłego popołudnia

.
Jaka tam artystka ...chociaż - nie powiem - często mnie tak nazywano , ale w zupełnie innym kontekście ( organizacja imprez z Rady Rodziców ) , bali sylwestrowych , akcji dla dzieci etc...
Szal na pewno będzie piękny ...bo bardzo delikatny ...na tapetę mam zamówione gałązki wiśni japońskiej ...nie wiem , czy podołam ...