Oliwko To tegoroczne zakupy i rabatka (poza tawułkami). Już widzę, że za mało miejsca na nią przeznaczyłam Od początku miałam podejrzenia, że te listki nie bardzo herbaciane
Wiatr taki, że głowę urywa Z prac ogrodniczych możliwe tylko siedzenie w cudzych ogrodach na forum Dostałam w tym roku sadzonkę Jack Frost. Lubi mnie
Funkie nn swoją anonimowość zawdzięczają głównie grasującym kotom, które pogubiły lub podeptały znaczniki (swoją drogą marne były). Widać też liście świecznicy.
Ewo mnie też podobają się rośliny ozdobne z liści, ponieważ cieszą oczy cały sezon.
Kiedy je sadzę, to wydaje mi się, że mają sporą przestrzeń życiową, a za chwilę szukam im nowego lokum
Dawid, mam zamiar ją powiększyć
Ciągle robię ten sam błąd-zdjęcia z mojego ogrodu. Tymczasem od strony sąsiadów byłoby lepiej widać, co rośnie. Wszystko patrzy w ich stronę Ogrodzenie 150 cm, a Dolce Vita wyrosła wyżej. Jackmanii z Biedronki, tegoroczny.
Jak dobrze mieć sąsiada...szczególnie jak posadzi fajnego powojnika. Korzyść obopólna
- jeden wącha kwiatki, drugi ogląda listki Ja tam nie narzekam na Błękitnego Anioła sąsiada.
Czesc Ewa
Oryginalnie prezenteje sie powojnik na ogrodzeniu
W ogrodzie gdybym puscil powojnik na wspolny plot(siatka ogrodzeniowa) nie wiem czy by dotrwal do rana
Ewa, czy miodunka ma takie lekko szorstko - ostre listki? Pytam, bo coś podobnego do Twojej miodunki mi się skądś wzięło, nie wiem czy chwast, czy faktycznie miodunka...
Elżbieta, sąsiedzi są w porządku
Siberia, owszem, jest także włochata, bo to chińska, nie Arendsa
Marta, nie mogę się doczekać kwitnienia.
Kasia, na pewno listki są szorstkie Trochę mi się rozsiała, ale nie bardzo.