Oj, to grabienie i zamiatanie liści - jak ja tego nie lubię
Ale już się zaczęło; z trawnika na razie kosiarka je zbiera, bo nie ma ich zbyt dużo, ale z podjazdu wczoraj zamiatałam i zbierałam przeszło godzinę,brrr!
Na szczęście , jesienią są też przyjemniejsze prace n.p. sadzenie cebul tulipanów :P
Miłego dnia
Dawidku widzę, że napracowałeś się w weekend, ale efekt znakomity
Zdjęcia ze spaceru bajeczne, szczególnie zauroczyło mnie to ,z tym ogromnym ,naruszonym zębem czasu drzewem, coś pięknego. Kiedyś widziałam konkurs na najciekawsze drzewo, myślę, że ta fotka nadawałaby się znakomicie
Piękna czerwona dalia w duecie z aksamitką- ekstra kompozycja, koniecznie muszę wysiać sobie wiosną dalie
Witaj Dawidku
Jak miło jest przechadzać się po Twoim wątku. Kolorowo jak w bajce. Cudownie! Czytałam sobie po malutku i cichaczem szłam dalej. Piękne zdjęcia robisz i pięknie je nam eksponujesz. I te ogrodowe i te z przechadzki do i od Babci. Bardzo milo jest do Ciebie wpadać. Masz w sobie tyle energii że ładujesz ja nam z drugiej strony ekranu.
I za to Wielkie Dzięki.
Pozdrawiam
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Kurcze , Dawid , co tu nie zajrzę , to znów dziewczyny obcałowujesz!
Myślisz że przekupisz zamiast fotami dzielić?
Zgrywaj chłopie jak masz co , i pokazuj , bo u mnie już powoli jak w TV , same powtórki!
Dawid , jak Ty mnie znasz!
Pewno , że chcę więcej!
A zazdrosna jestem zazwyczaj okrutnie!
Co do roślinek , to jak dojdą będziesz cmokać ,
teraz to w promocji chyba dostałam!
Chryzantemę masz prześliczną , rabatkę zresztą też !