Leśny ogród Moni68 cz.5
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.5
Moniu widzę że nieźle Was zawiało masa śniegu i tyle odśnieżania współczuję, u nas teżwczoraj sypało cały dzień dzisiaj 30 cm śniegu drogi masakra,ale ogólnie nieźle, jak ja jeszczena dwór wyszłam powariować z małym
buziaczki zostawiam pa

Kurcze.dziewczyny przecież to zima.Pamiętacie lata gdy chodziło się w tunelach śniegowych?Zawsze można się pocieszyć,że mogło być gorzej.
Moniu jak przeczytałam u Goryczki ile masz rh i azalii to tak mi się smutno zrobiło,że nie mam wiekszego areału.Wtedy bym zaszalała a tak tylko wizyty w forumowych ogródkach mi pozostały i marzenia .

Moniu jak przeczytałam u Goryczki ile masz rh i azalii to tak mi się smutno zrobiło,że nie mam wiekszego areału.Wtedy bym zaszalała a tak tylko wizyty w forumowych ogródkach mi pozostały i marzenia .

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Moniko! Solidaryzuję się z Tobą w śnieżnych kłopotach. Potrzebowałem dziś godziny, by dojechać "do asfaltu" a to tylko 50m! Totalnie jesteśmy zasypani a i tunele się porobiły na drogach mniej odśnieżanych. Omal się nie zakopałem w zaspie, próbując wyminąć samochód z naprzeciwka w takim tunelu.
A z przyjemniejszych rzeczy - kompozycja Rh, funki, paproci i lilii cudo
A z przyjemniejszych rzeczy - kompozycja Rh, funki, paproci i lilii cudo

Moniś u mnie też dzisiaj dosypało śniegu. Na działkę nie mogę dojechac! Pozdrawiam. 

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A u mnie wciąż niewiele śniegu
W zasadzie tyle co nic...Dziś byliśmy z M w Gdańsku. Krajowa 7 w przyzwoitym stanie - bynajmniej na odcinku Elbląg-Gdańsk. Więcej śniegu zobaczyłam dopiero za Wisłą tzn. w okolicach Kiezmarku. Trójmieście śniegu znacznie więcej niż u mnie, ale bez przesady...

- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko,
Piękna zima super widoki choć fakt dużo odśnieżania jest przy tym , podobają mi się te twoje połączenia lili host i rh,
Piękna zima super widoki choć fakt dużo odśnieżania jest przy tym , podobają mi się te twoje połączenia lili host i rh,
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Moniś
współczuję i 

Przyszłam sie przywitac Moniko. Co u Ciebie? Miłego popołudnia. 

grazka_j - moje wątki
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Moniko, ale Was zasypało. Pięknie to wygląda ale to duże utrudnienie. Trzymaj się 

- pyzia
- 200p
- Od: 18 maja 2009, o 11:00
- Kontakt:
Witaj Moniko
Przyszłam się przywitać po długim niebycie na forum
, widzę że zima nigdzie śniegu nie pożałowała
pozdrawiam pyzia
Przyszłam się przywitać po długim niebycie na forum

pozdrawiam pyzia
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Moniś, na razie zima da nam dopocząć od śniegu...teraz będzie nas dla odmiany solidnie mrozić
A ja czekam na ten wiosenny ,ciepły wietrzyk o zapachu ziemi i kiełków
........
Buziaki

A ja czekam na ten wiosenny ,ciepły wietrzyk o zapachu ziemi i kiełków

Buziaki

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Witam serdecznie
Zaglądam do ciebie,ale mam wrażenie się się na mnie pogniewałaś
Mam nadzieję,że się mylę.
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

- Tula
- Od: 7 lut 2009, o 15:00
Monika... cudnie masz ! Chrzanić odśnieżanie, zadzwoń po taksówkę a piechotą do asfaltu jakoś dobrniesz
Ja bym się machnęła w fotelu przy oknie, z wielkim kubkiem gorącego cappuccino i podziwiała widoki, bo naprawdę jest co podziwiać. Zazdroszczę !
U nas zimy praktycznie nie było w tym roku, temperatury niemal cały czas dodatnie, deszcze, ciepłe choc silne wiatry z południa. Śnieg topnieje jak tylko dotknie ziemi. Ogólnie błoto. Cebulowe już powyłaziły, kwitną stokrotki, lwie paszcze, prymulki, hiacynty mają już pąki kwiatowe... Nawet poziomki w grudniu zaczęły masowo kwitnąć... Zima 
Z taklich lepszych wiadomości, to 9 stycznia wzięliśmy ślub kościelny a 10 ochrzciliśmy małą
Wioskowe staruszki mówią, że ona teraz będzie lepiej spała w nocy, przestanie się budzić
Na razie nic z tego, regularnie o 4 rano mam alarm. Ale i tak jest kochana, na maila Ci poślę fotki.

Z taklich lepszych wiadomości, to 9 stycznia wzięliśmy ślub kościelny a 10 ochrzciliśmy małą

Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Witaj Moniu
jak tam dalej sypie ? u nas przestało wreszcie ale dzisiaj zimno jak nie wiem co
nawet na spacer z Miłkiem nie idę bo taki zimny wiatr

pociesz się mnie Miłoszek robił pobudki do 2 roku życia co...3 godziny regularnie

Ulu gratuluję i wszystkiego naj czyli najlepszego najpiękniejszego i najwspanialszego na nowej drodzeTula pisze:Z taklich lepszych wiadomości, to 9 stycznia wzięliśmy ślub kościelny a 10 ochrzciliśmy małąWioskowe staruszki mówią, że ona teraz będzie lepiej spała w nocy, przestanie się budzić
Na razie nic z tego, regularnie o 4 rano mam alarm. Ale i tak jest kochana, na maila Ci poślę fotki.

pociesz się mnie Miłoszek robił pobudki do 2 roku życia co...3 godziny regularnie