Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.2
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.2
Witaj Irenko!
Piękne wiosenne kwiaty - dobrze już wreszcie mamy wiosnę.
Piękne wiosenne kwiaty - dobrze już wreszcie mamy wiosnę.
Witaj Irenko
Przychodzę przywitać się po chwilowej mojej nieobecności.
Widzę , że u Ciebie wiosna już w pełni. Wczesno wiosenne kwiaty
zakwitły i nawet pszczółki ciepło poczuły.Zakupiłaś jeszcze róże
i ciemierniki - bardzo ładny ten ciemiernik takie ma ogromne kwiaty.
Będę czekał z niecierpliwością aż zakwitną Twoje nowe bratki ROKOKO
jeszcze takich nie widziałem .Życzę sukcesu w uprawie nowej odmiany
i obfitego kwitnienia.

Przychodzę przywitać się po chwilowej mojej nieobecności.
Widzę , że u Ciebie wiosna już w pełni. Wczesno wiosenne kwiaty
zakwitły i nawet pszczółki ciepło poczuły.Zakupiłaś jeszcze róże
i ciemierniki - bardzo ładny ten ciemiernik takie ma ogromne kwiaty.
Będę czekał z niecierpliwością aż zakwitną Twoje nowe bratki ROKOKO
jeszcze takich nie widziałem .Życzę sukcesu w uprawie nowej odmiany
i obfitego kwitnienia.
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Irenko. Piękne zakupy...super zaczyna się u ciebie wiosenka. Róże, ciemierniki...będzie cudownie. Cieszę się że masz już wiosnę, a ranników zazdraszczam pozytywnie.
. Coś nie mogę natrafić na te cebulki . Dostałam trzy ale nie kwitną. Może te moje podziemne łakomczuchy je skonsumowały.

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj IRENKO!
Piękna wiosna u Ciebie. Szczególnie podoba mi się ciemiernik pełny bardzo bym chciała mieć.
W tym roku koniecznie muszę sobie kupić - Twój piękny
Piękna wiosna u Ciebie. Szczególnie podoba mi się ciemiernik pełny bardzo bym chciała mieć.
W tym roku koniecznie muszę sobie kupić - Twój piękny
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witak Irenko.
...heheheh....zrobiłyśmy takie samo zdjęcie....pszczółka na żółtym krokusie
Alez ten biały ciemiernik cudny....muszę takiego upolować....bo moje siroty z zeszłego roku chyba sie obraziły....nie ruszyły nic przez rok-a o kwitnieniu to pomarzyć moge

Alez ten biały ciemiernik cudny....muszę takiego upolować....bo moje siroty z zeszłego roku chyba sie obraziły....nie ruszyły nic przez rok-a o kwitnieniu to pomarzyć moge

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Irenko, piękny ten pełny ciemiernik.
A pełnych pierwiosnków zazdroszczę... moje marzenie...
A pełnych pierwiosnków zazdroszczę... moje marzenie...
Serdecznie witam moich przemiłych gości, ostatnio mniej czasu spędzam na forum, remont mieszkania całkowicie pozbawia mnie przyjemności oglądania waszych wiosennych ogrodów, w tym tygodniu powinno wszystko się zakończyć a wtedy nadrobię zaległości i będę podziwiała u was piękne kwiaty.
Asiu przypadkowo trafiłam i trudno było obojętnie przejść, ziemia już rozmarzła i można sadzić.
Jadziu chyba już jestem uzależniona, trudno mi nie kupić gdy coś pięknego widzę, róże zawsze podziwiałam, są przepiękne a że moje poprzemarzały i źle wyglądają, kupiłam następne.
Mateuszu, róże były tak piękne, tyle kolorów i odmian, że był problem z wyborem, mnie interesowały rabatowe wielkokwiatowe.
Krysiu wiosną każdy kwiatek cieszy a jeszcze gdy nad nimi latają pszczółki, to piękny widok. Wspominasz o ciemierniku, mnie również spodobał się i postanowiłam go mieć, było wiele innych różnych kwiatów w tym śliczne przylaszczki ale musiałam przyhamować z zakupami.
Adamie bardzo miło cię znowu gościć. Długo w tym roku oczekiwaliśmy wiosny, wreszcie zrobiło się ciepło i zaraz pojawiły się pierwsze kwiaty, z przyjemnością i wielką radością się na nie patrzy. A czym wiosna ciebie obdarowała, jakie kwiaty zakwitły? Co do moich zakupów jeszcze ich nie sadziłam, chwilowo nie mam czasu ale niedługo będę musiała to zrobić. Dziękuję za miłe życzenia, może się spełnią.
Zeniu chyba wszyscy cieszymy się wiosną i w każdym ogrodzie zaczyna kwitnąć coś pięknego. Co do ranników to są kwiaty niewymagające, rosną wszędzie i łatwo się rozmnażają, mogę latem wysłać ci nasionka.
Grażynko zdjęcie prawie takie samo, pszczółka identyczna ale kwiatki inne, u ciebie dużo ślicznych krokusików a u mnie ani jednego jedynie ranniki zakwitły. Ciemierniki gdy są dzielone do sadzenia bardzo trudno się przyjmują, u mnie takie zmarniały, dobrze rosną z siewu, może twoje zaczną rosnąć i zakwitną.
Serdecznie dziękuję za miłe słowa oraz pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Asiu przypadkowo trafiłam i trudno było obojętnie przejść, ziemia już rozmarzła i można sadzić.
Jadziu chyba już jestem uzależniona, trudno mi nie kupić gdy coś pięknego widzę, róże zawsze podziwiałam, są przepiękne a że moje poprzemarzały i źle wyglądają, kupiłam następne.
Mateuszu, róże były tak piękne, tyle kolorów i odmian, że był problem z wyborem, mnie interesowały rabatowe wielkokwiatowe.
Krysiu wiosną każdy kwiatek cieszy a jeszcze gdy nad nimi latają pszczółki, to piękny widok. Wspominasz o ciemierniku, mnie również spodobał się i postanowiłam go mieć, było wiele innych różnych kwiatów w tym śliczne przylaszczki ale musiałam przyhamować z zakupami.
Adamie bardzo miło cię znowu gościć. Długo w tym roku oczekiwaliśmy wiosny, wreszcie zrobiło się ciepło i zaraz pojawiły się pierwsze kwiaty, z przyjemnością i wielką radością się na nie patrzy. A czym wiosna ciebie obdarowała, jakie kwiaty zakwitły? Co do moich zakupów jeszcze ich nie sadziłam, chwilowo nie mam czasu ale niedługo będę musiała to zrobić. Dziękuję za miłe życzenia, może się spełnią.
Zeniu chyba wszyscy cieszymy się wiosną i w każdym ogrodzie zaczyna kwitnąć coś pięknego. Co do ranników to są kwiaty niewymagające, rosną wszędzie i łatwo się rozmnażają, mogę latem wysłać ci nasionka.
Grażynko zdjęcie prawie takie samo, pszczółka identyczna ale kwiatki inne, u ciebie dużo ślicznych krokusików a u mnie ani jednego jedynie ranniki zakwitły. Ciemierniki gdy są dzielone do sadzenia bardzo trudno się przyjmują, u mnie takie zmarniały, dobrze rosną z siewu, może twoje zaczną rosnąć i zakwitną.
Serdecznie dziękuję za miłe słowa oraz pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
IRENKO , piekne ciemierniki, śliczne ranniki, ja swoje chyba zamordowałam, posadziłam w słonecznym miejscu, a u mnie piach i latem wyschły cebulki.
Runianka Ci niedługo zakwitnie.

Runianka Ci niedługo zakwitnie.

Gabuniu dotąd takich pełnych pierwiosnków i ciemierników nie spotkałam, więc możesz sobie wyobrazić jakie oczy robiłam
.
Tajko runianka w tym roku wyjątkowo ładna zielona i szykuje się do kwitnienia, co do ranników to są nie do "zniszczenia" one ciągle się wysiewają a rosną wszędzie. Ciemierniki bardzo lubię, wydaje mi się, że są to najpiękniejsze wiosenne kwiaty.
Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia znowu za kilka dni.

Tajko runianka w tym roku wyjątkowo ładna zielona i szykuje się do kwitnienia, co do ranników to są nie do "zniszczenia" one ciągle się wysiewają a rosną wszędzie. Ciemierniki bardzo lubię, wydaje mi się, że są to najpiękniejsze wiosenne kwiaty.
Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia znowu za kilka dni.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Wiosna u Ciebie Irenko - wystartowała z wdziękiem a i zakupy niczego sobie
!
pozdrawiam wiosennie !Nie przepracuj się przy remontowych porządkach!
Maryna.

pozdrawiam wiosennie !Nie przepracuj się przy remontowych porządkach!
Maryna.

- misia
- 500p
- Od: 28 lip 2006, o 10:40
ŚlicznościIrena37 pisze:oraz moje dzisiejsze zakupy - pierwiosnki pełne.
![]()

Pozdrawiam, Beata
Ogród Misi
Ogród Misi
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Irenko
pierwiosnki pełne - CUDNE !!!
Będę się za nimi rozglądała

Będę się za nimi rozglądała

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Irenko przepiękne wiosenne kwiatuszki zdobią już Twój ogródek
i już pierwsze pszczółki uwijają się wśród kwiatków, więc to już prawdziwa wiosna
A ciemierniki cudo 

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Witaj Irenko...przyłączę do zachwytów nad pierwiosnkami. Są śliczne. Już się za nimi rozglądałam, nie ma u mnie takich. Piękna wiosenka u ciebie...a ciemiernik zachwyca. 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
IRENKO gdzie Ty takie piękności kupujesz. Co jeden to ładniejszy ten pierwiosnek . na pewno remont ma sie juz ku końcowi i pozostały tylko ostatnie szlify