Zwiedziłam Twój ogródek Reniu i bardzo mi się podoba. Masz przepiękne i różnorodne roślinki również trawnik lutowy jest bardzo efektowny pomimo ostrego słonka.
Będę częściej wpadać z pewnością.
Reniusiu dziś z Jędrusiem przytargaliśmy dużą przyczepkę też takich kamorów . W przyszłym tygodniu Jędruś pojedzie po te drobne kolorowe kamyki , bo chcę sobie obłożyć nimi drzewka i podsypać pod różami . Może masz ochotę na barbulę , to Ci też mogę podesłać , bo mam . Ognik rośnie pięknie , olik niedługo zakwitnie , bo ma pąki , a pomarańczowe oczka bardzo się rozrosły i ślicznie kwitną .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Zosia - bo kamiń ma faktycznie swój urok w ogrodzie. Fajnie, że z nim cos kombinujesz - zawsze to coś nowego i cieszy.
Kochana jesteś - jeśli barbula przezimuje u mnie to bardzo chętnie piszę się na nią - podpowiesz mi jak ją zabezpieczyć.
Cieszy mnie to, że roślinki wszystkie u ciebie rosną - no ale w tak dobre ręce to aż miło podarować - bo przynajmniej mają dobrze.
eukomis cieszę się, że mnie odwiedziłaś - baaardzo mi miło.
A na nowej rabace mam w planie posadzić przy pergoli zamiast róż - powojniki, na środku bergenię i oczywiście wiele, wiele różnych bylin, tak aby ta rabatka kwitła od wiosny do jesieni. Ona jest tuż przed domem i obok wejścia do domu.
A co z tego wyniknie - zobaczymy.
Renka bardzoi podoba mi sie nowa rabata nie ma ostrych wglebien jak poprzednia.
Mniej mi sie podoba ze sama dzwigalas tyle kamoli.
Plan zagospodarowania tez dobry,mam nadzieje ze nie bedziesz sadzic pod sznurek,raczej nieregularne kepy-ale to moje "widzi mi sie"