na ostatnim zdjęciu Pan z roku w ogrodzie prowadzi quiz - mówiłam że nic nie widać

Beaby - no przykro mi ale to wszystko co zdołałam wykrzesać z mojej komórki , a co do niespodzianki to raczej skleroza niż niespodzianka bo przecież sama wybierałam

Madziu - ani dwa lata temu na Gardenii ani w zeszłym roku na Zieleni w mieście - nie zostałam oszukana z liliowymi zakupami , dostałam to co chciałam , zobaczymy jak będzie w tym roku , dużo gorzej było z irysami co je na Gardenii kupowałam dwa lata temu , nie dość że mało co z ziemi wylazło to jeszcze wszystkie były takie same choć z różnych szkółek , od różnych hodowców
Ewuniu - super było , sam fakt popatrzenia na zielone do wiosny przybliżał , a już widok kwitnących magnolii -bezcenny
Gosiu - no przepraszam ze dopiero dzisiaj i przepraszam że byle jakie , dla Ciebie fotka mojego zakupu dedykowanego specjalnie dla ziół

Madziu - ja szczecińskim też nie odpuszczę w zeszłym roku wiosną byłam w Szczecinie na terenie targów szczecińskich , wróciłam z dębolistną hortensją za

Dziś za to wybrałam się na giełdę i upolowałam