Chałaputkowo

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Chałaputkowo

Post »

Witajcie , pokarzę Wam brzydkich kilka wczorajszych zdjęć , bo jak już wspominałam aparat w telefonie mam do niczego
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
na ostatnim zdjęciu Pan z roku w ogrodzie prowadzi quiz - mówiłam że nic nie widać ;:145
Beaby - no przykro mi ale to wszystko co zdołałam wykrzesać z mojej komórki , a co do niespodzianki to raczej skleroza niż niespodzianka bo przecież sama wybierałam ;:223
Madziu - ani dwa lata temu na Gardenii ani w zeszłym roku na Zieleni w mieście - nie zostałam oszukana z liliowymi zakupami , dostałam to co chciałam , zobaczymy jak będzie w tym roku , dużo gorzej było z irysami co je na Gardenii kupowałam dwa lata temu , nie dość że mało co z ziemi wylazło to jeszcze wszystkie były takie same choć z różnych szkółek , od różnych hodowców
Ewuniu - super było , sam fakt popatrzenia na zielone do wiosny przybliżał , a już widok kwitnących magnolii -bezcenny
Gosiu - no przepraszam ze dopiero dzisiaj i przepraszam że byle jakie , dla Ciebie fotka mojego zakupu dedykowanego specjalnie dla ziół
Obrazek
Madziu - ja szczecińskim też nie odpuszczę w zeszłym roku wiosną byłam w Szczecinie na terenie targów szczecińskich , wróciłam z dębolistną hortensją za ;:223 która zresztą po miesiącu zdechła , a jesienne na Wałach zaowocowały całą górą cebulek tulipanów i pięcioma krzakami róż , gdzieś nawet jest wpis na ten temat

Dziś za to wybrałam się na giełdę i upolowałam :heja
Obrazek Obrazek
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Monia, a te doniczki na zioła to duże?? A gliniak na ogórki bombowy ;:333
Awatar użytkownika
Makda
200p
200p
Od: 30 sty 2015, o 00:10

Post »

Super doniczki na zioła a jakie fajowe skarby kupiłaś na giełdzie. ;:333
Drugie zdjęcie z Gardenii mnie uwiodło - krzakowy busz. :uszy
Pozdrawiam serdecznie - Magda.
W cieniu wiekowej czereśni Zapraszam.
Awatar użytkownika
Eliza52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2014, o 11:42
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wspaniałe zakupy. Uwielbiam takie atrakcje. W zachodniopomorskim każdego roku w Barzkowicach organizowane są targi
rolnicze, mozna się obkupić do woli. Jestem na nich co roku.
Trafiłam do Ciebie od Iwonki
Pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Monika świetne te gliniaki, jak i te Gardeniowe tak i ten giełdowy. ;:215
A powojniki na G były?
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Moni na zioła dzbanki bardzo ciekawe ;:333 Oj pewnie i ja bym się na nie skusiła będąc na targach,może za rok się uda ;:224
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gliniaki Monia Ci się trafiły świetne ;:215
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

chalaputkowo pisze:... i coś , nie wiem co nie ma oznaczenia a ja nie zapamiętałam , no cóż będzie niespodzianka
Moniczko o tej niespodziance napisałam.
A to chyba nie skleroza tylko rozkojarzenie przy takich emocjach.
Ważne, ze te cudne gliniaki są całe i zdrowe - no śliczne są!

Przynajmniej mam namiastkę targów - dzięki za fotki. ;:304
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Moni wstyd się przyznać :oops: ale zazdroszczę ci zakupów a przede wszystkim miejsca na nowe nasadzenia.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Moniś, ale poszalałaś ;:224 Super zakupy i tyle lilii ;:oj Oj, będzie pięknie jak zakwitną te wszystkie nowe roślinki... Szkoda, że ja mam daleko do Poznania...też bym chętnie popatrzyła co ciekawego mają na targach.
Gliniane garnki na zioła ;:215
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Monia, to przedsmak wiosny już masz. U mnie pogoda nieciekawa, ale to nawet dobrze bo mogę nadrobić zaległości na które za chwilę nie będzie czasu.
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Witajcie kochani ;:196 , za oknem raz słonko raz deszcz i wiatrzycho nie przyjemne , miałam nadzieję na ogródkowe porządki i figa z makiem ;:185
Wczoraj Misio postanowił poprawić mi nastrój to ja się dzisiaj z Wami nimi podzielę
Obrazek

Gosiu - niestety nie zbyt duże , ale na zioła się nadadzą , poluję na takie większe albo taką dużą donicę z kieszonkami ale ceny straszne albo donice małe , no nie dogodzisz babie :;230 , gliniak na ogórki nie będzie , ma pękniętą pokrywę ale jako osłonka na donicę tyż będzie się ślicznie prezentował :tan
Madziu - takich buszy to tam było ho ho ale jak już pisałam aparat w telefonie mam kiepski ;:145
Witaj Elizo cieszę się że do mnie zajrzałaś - ;:196 zapraszam - kiedyś i ja jeździłam do Barzkowic ale z perspektywy coraz bardziej tracą w moich oczach , lubię pooglądać nowości na takich targach np niebieskie magnolie itp , teraz tak mówię a jak już będzie bliżej to pewnie pojadę :;230
Aneczko - były , jasne że były , wystawiały się szkółki specjalizujące się tylko w pnączach - przede wszystkich powojnikach i takie z różnym asortymentem ale mające w swojej ofercie powojniki też . Byli też Ci u których zamówiłam wiciokrzewy japońskie i trzy powojniki ;:170
Aniu - od tych gliniaków to aż z Przemyśla byli , świat drogi , pytałam czy wysyłają ale ;:185 , fajne mieli wzory takie troszku inne
Iwonko - takich gliniaków , szczególnie jak ten z giełdy - to ja chcę więcej ;:65 , butelka tyż fajna bo duża 2 literki do niej wejdzie
Beaby ;:196 , jeszcze raz przepraszam za jakość tych zdjęć , a co to jest , ta niespodzianka to po dziś dzień sobie nie przypomniałam choć emocje opadły , więc chyba jednak skleroza :;230
Aniu - Ty , Ty - Ty maż przecież wszystko , piękny i tak bogaty ogród że nic Ci już chyba nie brakuje ;:131 , ślicznie jak we śnie ;:167 ale ja wiem o czym piszesz o samej możliwości sadzenia , przesadzania , kombinowania , nie wierzę że nic , tak nic się nie da upchnąć ;:333
Dorotko - co tam lilie ja wciąż nie mogę się z różami uporać - co zamówić , co robić ;:223
Danusiu - no u mnie podobna pogoda , miałam na dziś nadzieję i nie wyszło ;:145

Może się powtórzę ale niech tam ;
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Orlikowymi kwitnieniami to będziemy cieszyć się już stosunkowo niedługo. ;:65 Moje gnają do góry nie patrząc na co chwilę padający grad. :lol:
Piwonię masz w cudownym kolorze. ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Misio śliczne różyczki Ci przyniósł, kolorek cudny, a kwitnieniami oczywiście Monia zanudzaj jak najbardziej, taka pogoda, że wolę oglądać kwitnienia tu na forum :wit
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

zazdrośc mnie zżera - po co ja dziś na forum weszłam, jak w głowie nadal mam tylko swoje pobojowisko - spac idę, bo płakac się chce...
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”