Mój to nie Gnu Blues .Mój jest fioletowy .Niestety aparat oddałam dzisiaj do naprawy ,a ten ,którym obecnie dysponuje przekłamuje kolory .
Zrobiłam fotkę telefonem .Niezbyt udana ,ale tutaj kolor troszkę bliższy rzeczywistości .
Sprawdź jeszcze w katalogu fioletowe tygryski .Góra jasny fiolet ,dół ciemny fiolecik .
JOLA,takiego nie ma na 2-ch stronach tigri kosatce W czym rzecz,
jeśli Ci się podoba to nazwa nieważna
I tu się GENIA pomyliła /Nie pierwszy raz,w ocenie mnie
Ja się długo nie gniewam,taki już jestem ...
Premierowa fotka pewnego irysa jest właśnie dla GENI
I nie tylko fota ale obietnica kłącza
GENIA,podpisz go
SŁAWKU ,podoba mi się i to bardzo .Wkurza mnie tylko ,że nie mogę zrobić mu fotki ,która w pełni oddała by jego urodę .
Oddałam aparat do naprawy i prawie miesiąc będę musiała na niego czekać .
Jola zerknij na Millennium Falcon mój zakupiony w ubiegłym roku od Emila dopiero się co prawda rozwija ,ale wydaje mi się ,że to będą te kolorki
Sławku jeśli dobrze pamiętam to ja też pisałam się na Rustlera...a podoba mi się coraz bardziej
BEATKO,będę to miał na uwadze...RUSTLER mi prawie zaginął,reaktywuję go po życzliwym zainteresowaniu
Forum...
Czy ta piękna kępa TACTU to z kierunku południe
U mnie kwitnie 1 /słownie jeden /,bo przesadzałem
Druga premiera dzisiaj to dość ładny błękitny irys o arystokratycznej nazwie ...
Uuu, jaki piękny irys RUSTLER.
Taka barwa mi się bardzo podoba, drugie ujęcie wspaniałe, rzucają się na niego promienie, które dodają mu tej wyrazistości w barwie, choć i tak jest super.