Ogródek AGNESS
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Zdążyłam jeszcze przed zamknięciem wątku wpaść do Ciebie Aguś podziwiać sasanki i nie tylko .Psizęby kwitną w tym samym czasie co u mnie ,więc nie jest źle .Dokupiłam teraz czerwoną sasankę ,bo ta akuratnie u mnie słabo kwitnie i biała również 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aguś,wiosenne wśród kamyków ,to piękny widok,tak można siedzieć w Twoim ogrodzie bez końca ,nie chce się wracać,pozdrawiam

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko skalniak robi ogromne wrażenie i dodatkowo potrafisz go pięknie pokazać. Zdjęcia są takie wyraźne i tak soczyście kolorowe. Wyciągam rękę i już wącham i dotykam Twoje kwiatuszki 

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pędzi wszystko w górę, chyba tego tygodnia roślinki przystopują niezbyt ciekawe są prognozy pogody. Mam nadzieję, że opady śniegu i mrozy nie zawitają.
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
pięknie wszystko kwitnie, sasanki bardzo ładnie wyglądają a i zdjęcia ich są fajne. ciepełka życzę 

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, chyba będziemy otwierali nowe wątki w podobnym czasie
Trochę się z tym ociągam.
Dziękuję Ci za chęć podzielenia się
ale ja czasami zapominam o szczegółach. Gęsiówki różowe mam dwie i dopiero niedawno zwróciłem uwagę, że moje inne. Mam na miejscu znajomą, z którą się wymieniamy na bieżąco, jak coś wypatrzymy u siebie 

Dziękuję Ci za chęć podzielenia się

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Aguś ale piękną masz różową gęsiówkę no,no będę musiała zapolować na ten kolorek!
Pięknie się prezentuje ożywia swoim kolorem ogród
Pięknie się prezentuje ożywia swoim kolorem ogród

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jadziu fajnie, ze kupiłaś czerwoną sasankę, ona jest piękna.... zresztą wszystkie kolorki są piękne
Ja koniecznie muszę upolować gdzieś jasne kolorki.... jakieś różowości, bo mam w większości ciemne....
Martusiu dziękuję za takie cieplutkie słowa, to dla mnie prawdziwa radość, ze lubisz przebywać w moim ogródku
Aniucieszę się bardzo, że podobają Ci się fotki mojego azylu. Zapraszam bardzo na spacery.... zawsze na miłych gości czeka miękka poducha na huśtawce, oraz kawka i ciacho
Dorotko faktycznie pogoda ostatnio nas nie rozpieszcza.... już od dłuższego czasu jest zimno i u mnie jak na złość nawet nie pada .... wreszcie dziś się doczekałam deszczu, teraz wszystko powinno pięknie ruszyć.... oby tylko słoneczko dopisało... śledząc prognozy wydaje się, ze ciepełko będzie dopiero po świętach....
Dorotko..... oj ciepełko by się przydało.... chłodno jest bardzo, nawet nie chce się przebywać na powietrzu.... a zapowiadają jeszcze większe ochłodzenie
Jacku ja też na razie ociągam się z nowym wątkiem, chciałabym, żeby pojawiło się więcej kolorów na otwarcie
Na razie przez chłód wszystko przystopował.... ciesze się tylko z tego, ze wreszcie zaczęło padać.... bardzo sucho już u mnie było....
Reniu faktycznie bardzo fajnie wygląda ta gęsióweczka.... delikatny miły dla oka kolor i bardzo wcześnie kwitnie

Martusiu dziękuję za takie cieplutkie słowa, to dla mnie prawdziwa radość, ze lubisz przebywać w moim ogródku

Aniucieszę się bardzo, że podobają Ci się fotki mojego azylu. Zapraszam bardzo na spacery.... zawsze na miłych gości czeka miękka poducha na huśtawce, oraz kawka i ciacho

Dorotko faktycznie pogoda ostatnio nas nie rozpieszcza.... już od dłuższego czasu jest zimno i u mnie jak na złość nawet nie pada .... wreszcie dziś się doczekałam deszczu, teraz wszystko powinno pięknie ruszyć.... oby tylko słoneczko dopisało... śledząc prognozy wydaje się, ze ciepełko będzie dopiero po świętach....
Dorotko..... oj ciepełko by się przydało.... chłodno jest bardzo, nawet nie chce się przebywać na powietrzu.... a zapowiadają jeszcze większe ochłodzenie

Jacku ja też na razie ociągam się z nowym wątkiem, chciałabym, żeby pojawiło się więcej kolorów na otwarcie

Reniu faktycznie bardzo fajnie wygląda ta gęsióweczka.... delikatny miły dla oka kolor i bardzo wcześnie kwitnie

Czy Aguś po świętach możemy z dziewczynami wybrać kierunek - AGNESS?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ulcia przecież wiesz, że u mnie drzwi zawsze szeroko otwarte 

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Prawda, nawet jak Kujawiaki z nienacka wpadają.AGNESS pisze:Ulcia przecież wiesz, że u mnie drzwi zawsze szeroko otwarte

Odpoczywam sobie u ciebie Agunia.Porządki wiosenne trochę mnie zmęczyły.Ale jak wysprzątam dokładnie chałupę to po świętach z czystym sumieniem będę spędzać całe dnie w ogrodzie.Napatrzyłam się na twój skalniak.Muszę pokombinować jakby coś w tym stylu u siebie zrobić.Mam taką słoneczną rabatę gdzie rośliny męczą się podczas letnich upałów.A i coś jeszcze...w międzyczasie zrobiłam jeszcze jednego szydełkowego ptaszka.Jaką chcesz ramkę jasną czy ciemną 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Teraz znów dokupiłam białą ,ale na razie obie siedzą w doniczkach ,bo szukam dla nich miejsca .Muszę jedna fioletową posadzić na byłym warzywniku, bo mam ich 3 szt, a w to miejsce posadzę czerwoną
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aguś wpadam nadrobić zaległości. Widzę już tak na szybko że posprzątane, wychuchane
Rabatki wyczyszczone, czyli standard w Twoim ogródku
. Przyszłam odpocząć w tym pięknym miejscu.

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Muszę pilnować , bo lada moment nowy wątek i znów się zagubię w akcji