Witaj Aniu!
Twoje fotki podbijają serca miłośników ogrodów.Tylko szkoda,że to już jesień przed zimowa.Dla mnie każdy widok z Twojego ogrodu kieruje moje myśli w swoje rodzinne strony.
Pozdrowienia z Zamościa Edward
Aniu jaką cudną jesień pokazałaś, muszę nauczyć się patrzeć. Ostatnio, jak byłam na działce wydała mi się smutna i szaro-bura. Jutro poszukam kolorów. Co za rewolucję szykujesz?
Rewolucja w ogrodzie ... myślę,że jeszcze niejedna przed Tobą i Twoim ogrodem Aniu ! Wspomnisz moje słowa ...ja Ci to przepowiadam ! jako ogródkowy praktyk z doświadczeniem
Aniu - ROMANTYZM - i jeszcze raz romantyzm - pięknie wykonane zdjęcia A że jestem romantyczką to z tym wierszem rozmarzyłam się na dobre.... Ogromny buziak - pięknie
Wymiziaj pieska z uchem ode mnie
Nadrobiłam wreszcie zaległości w Twoim wątku.
Astry piękne i wiersz bardzo mi się podoba.
Podziwiam Twoje zdolności wyszukiwania ciekawych detali w jesiennym ogrodzie i uwieczniania ich na zdjęciach.
Aniu rośliny od Ciebie już rosną. Dziękuję za zaufanie u wysłanie ich do mnie . Poidełko bardzo mi się Podoba, jak CI zniknie to szukaj u mnie . A jesień fantastyczna na Twoich zdjęciach, niech trwa i trwa...