Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Może choć raz trzeba Keetee zaprosić na kawę :?:
Z łyczkiem nalewki z kwiatów czarnego bzu, w sam raz na te pogody ;:224.
Ja stawiam ;:304.

Obrazek

;:196 Jagoda
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko , ponoć u Ciebie skromnie sypnęło ? nadmiar mogę Ci podesłać , reflektujesz :wit
Spokojnej niedzieli , odpocznij pracusiu ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Dorotko jak mija weekend? Na kawę za późno, stawiam grzane wino ;:304
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kochane moje dziewczyny....wpadłyście do mnie a ja cały dzień za domem byłam ;:196
Wiało wiało wczoraj solidnie, ale i słońce jak pisałam było piękne a nocą jak wracaliśmy piękne, białe chmury mknęły speedem po rozgwieżdżonym niebie...niesamowite widoki ;:173
Mam nadzieje,ze to co niebezpiecznego wlókł ten orkan ze sobą , już za nami ;:4
U mnie ponawiewało z zakamarki więcej śnieżku, uspokoiło się w powietrzu :uszy
Ewciu nie bywałam kochana sporo na otwartym powietrzu, z synem, autkiem pomykaliśmy....nie porwało nas :uszy Kochana ciesze się ,ze wpadłaś na kawusię...ale na szczęście dobre towarzystwo łatwo znależć na f.o ;:196 Ja to raczej czasu miewam więcej rankiem ,potem to już dużo się dzieje,a w szczególności w sobotę i niedzielę:wit
Dorotko miło mi ze wpadłaś ;:196 Nie miałaś słońca...u mnie trochę pogwiazdowało :uszy Wiać przestaje , już będzie normalnie ....u mnie cichutko na dworze dzisiaj :wit
Jaguś...kochana , kawkę podałaś i naleweczkę....dla mnie ;:173 ;:196 Ciekawa jestem jak smakuje ,chyba jest słodziutka co i rozgrzewająca ;:224 Myślałam ostatnio aby zrobić nalewkę z soku, myślisz ,że tak się da
Eluśka, nie chcem tego białego jeszcze, jak dla mnie może go w ogóle nie być....ostatecznie...przez święta i temperatura max -3 stopnie... :uszy A u ciebie co sypnęło solidnie :roll: Niedziele mam wychodną ...jak i sobotę...cały dzień poza domkiem.... :uszy
Agusia ..szkoda ,ze przed snem nie wpadłam łyknąć winka z tobą...ale padnięci byliśmy....Weekenda mam na full zapełnionego...z rodzinka i przyjaciółmi go spędzam,prawie cały wychodny, od czasu do czasu tak lubię :uszy Dziś dodatkowa Emi po obiedzie ma urodzinki koleżanki ;:224
No nie mogę uwierzyć , poprawiam te ogonki no.... ;:306
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko, a co Ci ten śnieg zawinił? Jak jest zima, to śnieg powinien być. Niech wszystko będzie jak należy ;:215
;:oj właśnie sikorka przycedziła mi w okno. Oj to łakomstwo najwyraźniej zaślepia ;:306
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Keetee, masz sok z kwiatów czarnego bzu :?:
To w każdej chwili możesz sobie zrobić nalewkę, 1 litr soku mieszasz z 1/2 litra spirtu i gotowe.
To jest moja proporcja, ale sama musisz spróbować.

;:196 - Jagoda
PS. A za te ogonki jakąś nagrodę ode mnie dostaniesz ;:108.
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hello co tu tak cicho,nikogo nie widać ,śnieg was zasypał? Dorotkooooooo!!!! gdzie jesteś?
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Dorka, doczłapałam do Ciebie-się zakamuflowałaś nie ma co. Jak pogoda? U nas plucha, zimno i paskudnie fe
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Dorotko , się masz ? taka cisza , chyba Cię nie zasypało ;:oj w nocy popadał deszczyk teraz ścina mróz , nieciekawie się robi :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie dziewczyny kochane... ;:4 coś mi się z kompem działo od rana i nie mogłam go uruchomić...już miałam go brać pod pachę i do serwisu ruszać...myślę włączę go na próbę jeszcze raz ...iiii mu się polepszyło :roll: mam nadzieję tylko ,że na stałe ;:170 Odpisze pózniej ...choć bym chciała klapnąć teraz z wami...bo ciekawam bardzo....ale lecę do przedszkola ;:65
Jaguś , sok z kwiatów czarnego bzu jest w Ikei...nie wiem czy taki się nada , jak myślisz :?: Na pewno też jest z ziołowym sklepie, tam jest cała masa zdrowych soczków. Myślałam aby zrobić też nalewkę z owoców bzu....przegapiłam w sezonie :roll:A może by tak je oba wymieszać ... ;:204 Hm...mówisz ,że dostanę nagrodę.... ;:oj super , bo ja strasznie nie lubię poprawiać tych ogonków...jakoś za letko piszę , a potem nie chce mi się wracać , bo mam wrażenie ,że tracę czas...ale u ciebie to już muszę. Teraz się łapie na tym ,że normalnie wszędzie chyba poprawiam ...no co ty ze mną robisz :wink:
Effciu,fajnie,że wpadłaś...no widzisz , ten dziad jeden komp...nie chciał mi odpalić ;:223 Dzięki ,ze pamiętasz o mnie ;:4
Magda..u mnie to samo...plucha plucha...to tego stopnia wszystko rozmokło,że wzięłam się za te bryndzowate liscie z tarasu i ścieżek uprzątnęłam...bleee
Eluśka :wit żyję ,chwilowa niedyspozycja kompa ale już jest ok ;:333 U nas nawet nie było specjalnie śniegu, ot symbolicznie...teraz to już gdzie by tam go szukać...ciaaaapaaaa i bryndza :roll:
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dzień dobry wtorkowo :wit ,ale ten czas pędzi ,za dwa tygodni wigilia ,potem święta.
Ja zawsze na jesień juz myślę ,jak dam radę wytrzumać do wiosny i w tym roku było tak samo,muszę jednak przyznać ,że poleciało bardzo szybko.
Ale zebroało mi sie na przemyślenia o tej godzinie ;:306 ,miłego dzionka Dorotko.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Hej . Witajcie z rana :D
Ano , leci ten czas. Mógłby w różnym tempie ,kiedy zimno i ponuro szybciej . A w weekendy przez lato znacznie wolniej. ;:131 ;:131 Tylko , że on nie ma regulatora ;:202 ;:185
A święta coraz bliżej , nawet całkiem blisko. :uszy Od soboty z choinkami otwieram stragan ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć Dorotko!
Dobrze, ze udało się odpalić kompa, bo tu wyglodnialy tłum cżeka na poranną kawę ;:138
Miłego :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani jestem ...komp opalił :wink: Ale dzisiaj zaspalim....albo w końcu się wyspalim...i teraz pędzimy jak wariaty....tzn ja pędzę ,siądę na spokojnie po przedszkolandii ;:65
kawusie zostawiam ;:304
Basiu ...kochana ciesze się ,że wpadłaś ;:196 Ślędzę twoje zmagania na bieżąco...ale czas mi umyka i nie wpisuje się wszędzie,muszę to zmienić.Domek masz cudny te drzwi.... ;:173
Effciu ;:4 leci leci czas jak gupi jakiś :roll: Z jednej strony fajnie...a z drugiej....chciałoby się go jakoś przytrzymać :wink: Trudno człowiekowi dogodzić...ale zima mogłaby śmignąć, a wiosna lato i jesień wlec się ile wlezie :uszy Pozdrawiam słonecznie ;:3
Tadziu no z tym czasem to czytasz w moich myślach....myślę ,że po świętach to nam myknie szybciej ;:168 Ale fajna ci się robota szykuje...pachnąca ;:224 Obyś tylko za bardzo nie wymarzł ;:4
Rozjeżdżony Robaczku jesteś ;:196 o matko jak to zabrzmiało ;:306 Komp mnie wnerwił, bo niedawno był u lekarza :twisted: dobrze ,że mu przeszedło
jak zawsze zapraszam na kawusie , a do ciebie lecę zaraz oglądać fotyyyyy ;:oj
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

W dobrym momencie wpadłam - jest kawa!
Przed budzikiem dziś się wybudziłam, jakieś bzdury męczyły moją głowisię.
Dobrze, że komp chodzi, Dorotka!
Tu przymroziło porządnie i wychodzi słońce! ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”