Grażynko też robiłam kiedyś dzieciom stroiki do szkoły, te brązowe trawki, szyszki, orzechy można szybko pokolorować lakierem w spreju do malowania karoserii w samochodzie...szyszki najładniej wyglądają w kolorze czerwonym, srebrnym, złotym...na święta można pokolorować makaron w różnych kształtach, cudne łańcuchy z niego wychodzą. Koszt lakieru jest największy ale wystarcza na bardzo długi czas...ja mi M dokończy taras. Co 7 lat ma zryw do pracy

w tym wieku może skończy, to też zacznę robić różne ozdoby. Bardzo lubię takie dłubaki...pistolet do kleju też jest, gotowe ozdobne koraliki doklejałam kiedyś do świerkowych gałązek...teraz leży w kącie i czeka na lepsze czasy.
To wiklinowe białe kółko będzie doskonale pasowało na Wielkanoc...można ułożyć na samym dole niebieskie i żółte kwiaty, niezapominajki , kaczeńce i bukszpan...wypróbuj na wiosnę takie ułożenie...chyba mnie wyrzucisz z wątku że się rządzę

W tym wianku brakuje kolorów, za wcześnie go zrobiłaś...liście drzew, jarzębina doskonale by się wkomponowały w ten wianuszek.
Grażynko, odbiłaś się w szybce...razem z aparatem