Santio nie znam wysokości wszystkich roślinek, bo nie mam ich w ogródku, mam tylko niektóre z nich....także trudno mi ustalić ich kolejność....ale może powpisuj sobie w google po kolei i wtedy będziesz znała wysokość. Przykro mi, że nie mogłam pomóc, ale nie chciałabym wprowadzić Cię w błąd...
Marylu dziękuję

U Ciebie też wszystko pięknie porośnie, roslinki to nieźli sprinterzy
Wandziu ja również bardzo lubię przetaczniki, chcę dokupić sobie kilka odmian, oglądałam już na allegro, są prawdziwe ślicznotki
Eluniu bardzo dziękuję za miłe słowa
Irenkobardzo się cieszę, ze podoba Ci się, teraz już kolorków zdecydowanie mniej.....zrobiło się bardziej zielono z gdzie nie gdzie plamami koloru. Goździki już przekwitają, w poniedziałek -wtorek trzeba będzie już je poobcinać, aż szkoda....
Jacku, bardzo miły jesteś , dziękuję

Dzięki za głos w dyskusji - aster-przymiotno......to faktycznie zdecydowanie aster. Widziałam fotki całych roślin nie tylko kwiatów obok siebie i okazuje sie , ze różnica jest znaczna
_oleander_ u mnie też niestety sporo roślin wypadło....ale powiem szczerze, ze już teraz tak sie pozostałe rozrosły, że na rabatach już tego nawet nie widać....ale szkoda każdej roślinki.....szczególnie w różach pogrom i hibiskusy wszystkie....
Mariolu dziękuję

Cieszę się, ze podoba Ci się
Ewuśdziękuję
Lideczko dzwonki naprawdę bardzo lubię i staram sie posadzić jak najwięcej odmian, bo lubię na nie patrzeć....dla mnie wszystkie są śliczne i te skalniaczkowe maleństwa i duże
Dziękuję Ci za miłe słowa o moim ogródku, smotrawa to faktycznie dziwadło.....ogromniasta bylina i naprawdę śliczna